MHP, SEÇİM STARTINI VERDİ

MHP, SEÇİM STARTINI VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teşkilatı, 31 Mart Yerel seçimlerinin startını Genel Sekreter İsmet Büyükataman’ın katılımıyla düzenlenen toplantıda verdi. 

İsmet Büyükataman, Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda, partisinin belediye başkan adaylarını tanıttı. 

1-616.jpg

Katılımın yoğun olduğu toplantıda konuşan Büyükataman, AK Parti ile kurulan Cumhur İttifakına yönelik eleştirilere yanıt vererek, “15 Temmuz’da Türkiye uçurumun kenarından dönmüştür. Önce ülkem ve milletim sonra partim ve ben anlayışıyla siyaset yapan Türk Milliyetçileri ise önceliklerini bir kez da gözden geçirmek zorunda kalmıştır, o nedenle AK Parti ile olan hesaplarını ötelemiştir" dedi.

2-622.jpg

Büyükataman, ülkemizin içinde bulunduğu süreçte MHP'nin duruşunu iyi yorumlamak gerektiğine burgu yaparak,"AK Parti'nin 15 Temmuz'a kadar tek başına iktidar olduğu dönemde eksik ve yanlış bulduğumuz her icraatını inanarak tenkit ettik. Doğru olduğuna inandıklarımızı önlerine koyarak sorumlu siyaset anlayışımızla yol göstermeye çalıştık. Bugün ortaya koyduğumuz tavır Türkiye'ye olan sevdamızın gereğidir. O itibarla MHP'nin duruşunu doğru anlamlandırmak, doğru okumak için sap ile samanı karıştırmamak lazım" şeklinde konuştu.

3-484.jpg

Toplantının son bölümünde; MHP İl Başkanı Mehmet Karuk tarafından İsmet Büyükataman’a hediye takdiminde bulunuldu. 

4-206.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4306 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum