MHP ve İYİ Parti arasında gerginlik!

MHP ve İYİ Parti arasında gerginlik!

Bilecik Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantılarının 1’inci birleşimi oldukça tansiyonu yüksek ve gergin bir havada gerçekleşti.

Bilecik Belediye Meclisi’nin Haziran ayı olağan toplantılarının 1’inci birleşimi oldukça tansiyonu yüksek ve gergin bir havada gerçekleşti. Muhalefet partisi grupları ile Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı arasında yaşanan tartışmalar MHP ile İYİ Parti arasına da sıçradı. İYİ Partili M. Sadık Kaya ile MHP’li Turgay Yıldız arasında hararetli bir tartışma yaşandı. Diğer meclis üyelerinin araya girmesi ile ortam sakinleştirildi.

mhp-ve-iyi-pari-arasinda-gerginlk1.jpg

Gergin başlayan meclis toplantısında Eskişehir Tepebaşı Belediyesi ile kardeş kent protokolü yapılması hususu gündeme geldi. Gündem maddesi üzerinde görüşmeler yapılırken MHP’li Turgay Yıldız, “Geçtiğimiz dönemlerde kardeş kent protokollerini gereksiz bulmuştunuz şimdi neden tekrar gündeme getirdiniz? Millet İttifakı meclis üyeleri de sizinle aynı düşüncede mi?” diye sordu. Bunun üzerine konuşan Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, kendisinin başkanlık döneminde böyle bir karar alınmadığını belirterek Tepebaşı Belediyesi ile ortak çalışmalar yapabileceklerini söyledi.

mhp-ve-iyi-pari-arasinda-gerginlk2.jpg

AK Partili Muhammed Karadayı’nın konuya dahil olması üzerine tartışmalar bir kez daha alevlendi ve Başkan V. Melek Mızrak Subaşı birleşime 10 dakika ara verdi. Aranın verilmesiyle birlikte İYİ Partili M. Sadık Kaya, MHP grubuna dönerek, “Bizim partimizin kararları sizi ilgilendirmez. Siz niye karışıyorsunuz, kendi partinize bakın” deyince tansiyon bir anda yükseldi. Sadık Kaya ve Turgay Yıldız karşılıklı atışırken araya diğer meclis üyeleri girdi. Ortamın sakinleşmesinin ardından meclis üyeleri grup odalarına girerek tartışmalar son buldu.

mhp-ve-iyi-pari-arasinda-gerginlk3.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1536 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum