MHP’DEN YALANLAMA!

MHP’DEN YALANLAMA!

MHP Söğüt İlçe Başkanı Adem Topçu, ilimizde yayın yapan yerel bir gazetenin internet sitesinde çıkan Söğüt Kadın Kolları Başkanının partisinden istifa ettiği haberlerini yalanladı. Adem Topçu, haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek, Bilecik kamuoyunun bu tür asılsız haberlere itibar etmemelerini istedi. Topçu, “Hemşerilerimizden partimizi ve partililerimizi karalamaya çalışan bazı basın ve yayın organlarında çıkan asılsız haberlere itibar etmemelerini rica ederim” dedi.

MHP Söğüt İlçe Başkanı Adem Topçu, yaptığı yazılı basın açıklamasında şunları kaydetti:

“14.11.2017 Salı günü Bilecik Yarın Gazetesinde MHP’de sular durulmuyor başlığı ile verilen Söğüt Kadın Kolları Başkanı Arife Karadana’nın görevinden ve partisinden istifa etti haberi gerçeği yansıtmamaktadır.

Kapatılan Söğüt İlçe Yönetiminin yerine 18.08.2016 tarihinde kurucu ilçe başkanı atanmamdan sonra MHP Söğüt Kadın Kolları Başkanı Arife Karadana hanımefendi tarafımdan görevden el çektirilmiştir.

13.08.2017 tarihinde yapılan Milliyetçi Hareket Partisi kongresinden sonra 15.08.2017 tarihinde Milliyetçi Hareket Partisi Söğüt İlçe Kadın Kolları Başkanlığına Gülay Baş hanımefendi getirilmiştir. Gülay Baş hanımefendi Kadın Kolları başkanımız olarak yönetimi ile birlikte görevinin başındadır.

Hemşerilerimizden partimizi ve partililerimizi karalamaya çalışan bazı basın ve yayın organlarında çıkan asılsız haberlere itibar etmemelerini rica ederim.

Partimizde yaşanan istifalar ve katılımlar gerçek rakamları ile günü geldiğinde il başkanımız sayın Mehmet Karuk tarafından kamuoyu İle paylaşılacaktır” dedi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5113 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum