Millet İttifakı'nda çatlak!

Millet İttifakı'nda çatlak!

İYİ Parti İl Başkanı, “İttifak partisi il başkanı olarak soruyorum Semih başkanın projelerinin hangisini gerçekleştirdiniz”CHP İl Başkanı, “Projesi başka olanlara vereceğimiz cevap bu kadar”

Bilecik’te 2019 yerel seçimlerine Millet İttifakı çatısı altında giren CHP ile İYİ Parti’nin il başkanları sosyal medya üzerinden birbirlerine girdi. İYİ Parti İl Başkanı Hakan Sakarya ile CHP İl Başkanı Metin Yaşar’ın karşılıklı atışması Millet İttifakı’nda çatlak olarak yorumlandı.

Tartışmanın fitilini ateşleyen ilk açıklama İYİ Parti İl Başkanı Hakan Sakarya’dan geldi. Hakan Sakarya, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, “İttifak partisi il başkanı olarak soruyorum Semih başkanın projelerinin hangisini gerçekleştirdiniz orada burada fotoğraf vermek dışında” ifadelerini kullandı. Hakan Sakarya’nın bu paylaşımı kamuoyunda oldukça dikkat çekerken CHP kanadından açıklama geldi.

millet-ittifakinda-catlak1.jpg

CHP Bilecik İl Başkanı Metin Yaşar, sosyal medya hesabından verdiği cevapta; “CHP il başkanı olarak bende soruyorum ilgili şahıs 31 Mart 2019 yerel seçimlerine giderken Bilecik halkına hangi projeyi açıkladı ve hangi projeye başlayıp da yeni başkan yarım bıraktı. Projesi başka olanlara vereceğimiz cevap bu kadar.” dedi.

millet-ittifakinda-catlak2.jpg

Millet İttifakı’nı oluşturan CHP ve İYİ Parti il başkanlarının karşılıklı bu paylaşımları ittifakta çatlak olduğu şeklinde yorumlanırken, son günlerde ülke gündeminde CHP ile İYİ Parti arasında esen soğuk rüzgarların Bilecik’te de hissedildiği şeklinde değerlendirildi.   

Bu haber toplam 3186 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum