Milletvekili Eldemir’den ‘TMO’ açıklaması

Milletvekili Eldemir’den ‘TMO’ açıklaması

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, çiftçilerin TMO’dan randevu alırken yaşadıkları sorunlar üzerine açıklamalarda bulundu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, çiftçilerin TMO’dan randevu alırken yaşadıkları sorunlar üzerine açıklamalarda bulundu. Üreticilerden gelen şikâyetleri yakından takip ettiklerini ve sorunun çözümü için yetkililer ile görüştüklerini belirten Milletvekili Halil Eldemir, “Sabır ve hoşgörünüzle çözüme ulaşacağız.” mesajını verdi.

Milletvekili Eldemir, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, TMO Genel Müdürü Ahmet Güldal’ın “Üreticimizin TMO’ya satmak istediği son ürün, TMO tarafından alınıncaya kadar depolarımız açık kalacak.” açıklamasını paylaşırken, şunları kaydetti:

“Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)’dan randevu alımı sırasında yaşadığınız sıkıntıları ve sorunlarını iletiyorsunuz. Biz de sorunları biliyor ve en aza indirmek için Eskişehir Bölge Müdürlüğü ve Genel Müdürlük üzerinden takip ediyoruz. Sabır ve hoşgörünüzle çözüme ulaşacağız. Bereketli olsun.”

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2234 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum