Milletvekili Selim Yağcı; "3. OSB'ye talep çok"

Milletvekili Selim Yağcı; "3. OSB'ye talep çok"

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, yapım çalışmaları devam eden 3’üncü OSB’ye sanayicilerin yoğun talep gösterdiğini ifade etti.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, yapım çalışmaları devam eden 3’üncü OSB’ye sanayicilerin yoğun talep gösterdiğini ifade etti. Mv. Selim Yağcı, konuyla ilgili gazetemize yaptığı açıklamada, “3. OSB’de parselasyon bittiği an tüm parseller satılır.” dedi. Yağcı, 3. OSB’de doğalgaz çalışmalarının tamamlandığını elektrik çalışmalarında ise son aşamaya gelindiğini bildirdi.

YÜKSELİŞ SÜRECİ BAŞLAYACAK”

Bilecik’in büyüme hızının önümüzdeki süreçte artacağını dile getiren Mv. Yağcı, 5 yıl içerisinde tüm sanayi parsellerinin dolmasını beklediğini söyledi. Bilecik Merkez’de 3. OSB çalışmalarının yanı sıra Osmaneli, Söğüt ve Pazaryeri’nde de sanayi hareketliliğinin sürdüğünü aktaran Mv. Yağcı, “Önemli bir yükseliş süreci başlayacak.” dedi.

“YENİŞEHİR YOLUNDA SORUN YOK”

Yağcı son olarak Yenişehir yolu çalışmalarına değinerek, “İnşallah yıl sonunda bitecek. Tam anlamıyla bitmese bile kullanım açısından bitti denilecek bir konuma gelir. Çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bölge müdürümüz ile irtibat halindeyiz onlarda bizzat takip ediyorlar. Herhangi bir para sorunu yok, müteahhidin bir sıkıntısı yok.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2023 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum