Milletvekili Tüzün’den iddialı çıkış!

Milletvekili Tüzün’den iddialı çıkış!

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, iddialı bir çıkışta bulundu.

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, CHP Bilecik Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı’nın proje tanıtım toplantısında yaptığı konuşmada, iddialı bir çıkışta bulundu. Milletvekili Yaşar Tüzün, yapılan kamuoyu yoklamaları ve anketlerde partisinin en yakın rakibinden 9 ila 12 puan farkla önde olduğunu ortaya attı. Tüzün ayrıca, AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek’in Melek Mızrak Subaşı’nı hedef alan açıklamalarına yanıt vereceğini ifade etti.

Milletvekili Tüzün, 31 Mart Yerel Seçimlerini kazanacakların kimsenin şüphesinin olmamasını ifade ederken emeklilerin ve gençlerin AK Parti iktidarına ders vereceğini dile getirdi. CHP’nin anketlerde 9 ila 12 puan önde gittiğini ve bunu gören rakiplerinin hazımsızlık yaşadığını kaydeden Milletvekili Tüzün, şöyle konuştu:

“Çeşitli filmler çevirerek karalamaya çalışıyorlar. Atalarımızın bir sözü ardır mızrak çuvala sığmaz diye Melek de sandığa sığmayacak. Bu karalamalara en ağır cevabı ben vereceğim. Madem mevkidaşım açıklamalarda bulunmuş cevap vermekte bize düşer. Bizim bu yolculuğumuzu etkileme şansları yoktur. Bizim inancımız, güvenimiz tamdır. Bilecik’in Melek başkanın vizyonuna, gençliğine, bilgisine ve tecrübesine ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Bilecik halkının da gereken desteği en güçlü şekilde vereceğini görüyoruz.

Seçime az bir süre kaldı. Bu süre içerisinde başta partililerimiz, yol arkadaşlarımız ve kısacası büyük Bilecik İttifakı'nı gerçekleştirmenin mutluluğunu ve onurunu 31 Mart akşamı yaşayacağız. Şimdiden 31 Mart’ın yeni belediye başkanı Melek Mızrak Subaşı’na hayırlı uğurlu olsun diyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 769 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum