Milletvekili Yağcı'dan erken seçim açıklaması

Milletvekili Selim Yağcı, muhalefet kanadından yapılan erken seçim çağrılarına tepki göstererek, “Ülke adına yapacak bir şeyi olmayanlar erken seçim çağrısı yaparak ülkemizin piyasa değerini düşürmek istiyorlar.” dedi.

Milletvekili Selim Yağcı, muhalefet kanadından yapılan erken seçim çağrılarına tepki göstererek, “Ülke adına yapacak bir şeyi olmayanlar erken seçim çağrısı yaparak ülkemizin piyasa değerini düşürmek istiyorlar.” dedi.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, TİVİ6 kanalında yayınlanan Tarafsız Masa programına konuk oldu. Program sunucusu Muharrem Soğuksu’nun sorularını yanıtlayan Milletvekili Selim Yağcı, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. 

Milletvekili Yağcı, muhalefet kanadından yapılan erken seçim çağrılarına tepki gösterirken seçimlerin zamanında yapılacağını ifade etti. Muhalefet kanadından gelen çağrıların iyi niyetli olmadığını dile getiren Milletvekili Yağcı, “Ülke adına yapacak bir şeyi olmayanlar erken seçim çağrısı yaparak ülkemizin piyasa değerini düşürmek istiyorlar.” ifadesini kullandı. 

Muhalefetin ülkemizin hızını kesmek ve uluslararası arenadaki gücünü zayıflatmak adına erken seçim istediklerini söyleyen Mv. Yağcı, şunları kaydetti:

“Erken seçim çağrısı yaparak ülkemizin piyasa değerini düşürmek istiyorlar. Yatırımcıya, girişimciye tereddüt hasıl ederek ülkenin yapmış olduğu çalışmalardaki pazarlık gücünü azaltmak istiyorlar. Bu iyi niyetle söylenen söz değil. Milletimiz onlara yetkiyi vermedi, vermeyecekti. Ben buna inanıyorum. Erken seçim olsa ekonomideki sıkıntıları giderecek bir öngörün var mı? Başkaca problemlerle ilgili bir teoride veya pratikte planın var mı?

2023 içerisinde belirgin hedeflerimiz var. Bu aslında devletin kurumsal dokuya ulaşmasının en önemli unsuru. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Cumhur İttifakı olarak bu ülkenin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerini koyduk. Bütün badirelere rağmen içerde ve dışardan gelen tüm saldırılara rağmen hedefimizden sapmadan yolumuza devam ediyoruz. 

2023’te bulunan doğalgazlar üretime geçecek. Bu bir örnek birçok unsuru lehimize çevireceğimiz, yatırımların sonuçlarını alacağımız zaman olacak. Pandemi ile birlikte tüm dünyada bazı problemler ortaya çıktı. Kaptanın iyisi ise fırtınalı havada belli olur. Sayın Cumhurbaşkanımızın kaptanlığında gemiyi bu azgın sularda çok iyi yüzdürdük.” ifadelerini kullandı. 

Mv. Yağcı son olarak AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın seçimlerden galibiyetle çıkacağını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde hedeflerine doğru emin adımlarla ilerleyeceğini ifade etti. 

İzlenme: 2635
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Benzer Videolar