Milli halterci Bahadır Erdal, Türkiye 2.’si oldu

Bilecikli Milli Halterci Bahadır Erdal, 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 2.’si oldu.

Bilecikli Milli Halterci Bahadır Erdal, 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda Türkiye 2.’si oldu.

Türkiye Halter Federasyonu 2024 faaliyet programında yer alan Yıldızlar, Gençler, 23 Yaş Altı ve Büyükler Halter Türkiye Şampiyonası Ankara’da gerçekleştirildi.

İlimiz sporcularından Milli Halterci Bahadır Erdal, 23 Yaş Altı Türkiye Şampiyonası’nda, 89 kg. kategorisinde ter döktü. Bahadır Erdal, koparmada 105 kg., silkmede 125kg. kaldırışıyla Türkiye 2.’si oldu. Bahadır Erdal madalyasını Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü’nün elinden aldı.

Bartın Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi olan Erdal, daha minikler kategorisinde ilimiz antrenörü Caner Özteke’nin gayretli çalışmaları sayesinde sporla tanışmış ve o günden bu güne 30’un üzerinde madalya almaya hak kazanmıştı.

bahadir-erdal-turkiye-2-si-oldu1.jpg

Ayrıca, Yenimahalle Spor Kompleksi’nde düzenlenen organizasyona, kadın ve erkek toplamda 471 sporcu katılım sağladı. Türkiye Halter Federasyonu Başkanı Talat Ünlü, şampiyonaya ilişkin, “2024 yılının ilk organizasyonunu, yeniden dizayn edilen müsabaka alanıyla Ankara’da gerçekleştiriyoruz. Türkiye genelinden 482 sporcumuz, organizasyonumuza katılım sağladı. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sporcularımıza ve antrenörlerine başarılar diliyorum.” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 270 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.