Mini Akademi’den İtfaiyeye Ziyaret

Mini Akademi’den İtfaiyeye Ziyaret

İtfaiye Haftası dolayısıyla Bozüyük Türkoğlu Mini Akademi, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ve Sınav Koleji ana sınıfı öğrencileri Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

İtfaiye Haftası dolayısıyla Bozüyük Türkoğlu Mini Akademi, Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu ve Sınav Koleji ana sınıfı öğrencileri Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Minik öğrencilere ziyaretlerinde Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık’ta eşlik etti.

mini-akademiden-itfaiyeye-ziyaret-1.jpg

Minik öğrenciler Bozüyük Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nü ziyaret ederek itfaiye personelinin İtfaiye Haftası’nı kutladılar ve kolay gelsin dileklerinde bulundular.

mini-akademiden-itfaiyeye-ziyaret-2.jpg

Öğrencilere ziyaretlerinde eşlik eden Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık, öğrencilerle yakından ilgilenerek onlarla sohbet etti, eğitim ve öğretim hayatlarında başarılar diledi. Öğrencilere İtfaiye personeli tarafından yangın, yangın çeşitleri ve yangına karşı alınacak önlemler olmak üzere yangın konusunda gerekli tüm bilgiler verilirken, itfaiye araçları da tanıtıldı.

mini-akademiden-itfaiyeye-ziyaret-3.jpg

Ziyaretin sonunda öğrencilere Bozüyük Belediyesi tarafından çeşitli ikramlarda bulunulurken öğrenciler Başkan Yardımcısı Mahmut Fındık ve itfaiye personeli ile birlikte hatıra fotoğrafı da çektirdi.

mini-akademiden-itfaiyeye-ziyaret-4.jpg

mini-akademiden-itfaiyeye-ziyaret-5.jpg

mini-akademiden-itfaiyeye-ziyaret-8.jpg

Bu haber toplam 561 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.