Minikler mest etti!

Minikler mest etti!

Bilecik Belediyesi'ne ait kreşlerde eğitim gören minik öğrencilerin hazırladığı 23 Nisan gösterisi izleyenleri mest etti.

Bilecik Belediyesi'ne ait kreşlerde eğitim gören minik öğrencilerin hazırladığı 23 Nisan gösterisi izleyenleri mest etti.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen programda sahne alan minikler gösterileri ile büyük beğeni topladı.

miniklet-mest-etti1.jpg

Belediye Başkan V. Melek Mızrak Subaşı, burada yaptığı konuşmada, çocuklara yapılan yatırımın en değerli yatırım olduğuna dikkat çekerek, şöyle konuştu:

"Bugün çocuğun adı varsa, bugün çocukların eğitim öğretim hakkı varsa, bugün çocukların birey olarak var olma hakkı varsa bunu yaklaşık bir asır önce Cumhuriyeti kuran ve bizlere emanet eden bir lidere borçluyuz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, cumhuriyetle birlikte çocuklarımızın hayatlarını korumaya almış, onlara en değerli varlığı, milletin egemenliğini miras bırakmıştır. Bugün çocuklarımızı bilimin ışığında Atatürk ilke ve inkılaplarıyla yetiştirmeli, çocuklarımıza her zaman cumhuriyet değerlerini aşılamalıyız. Benim sözlerim bilimle çelişirse bilimin yolunda ilerleyin diyen Mustafa Kemal Atatürk bilime ve eğitime ne kadar önem verdiğini bizlere yüz yıl öncesinden anlatmıştır.

miniklet-mest-etti2.jpg

Hayallerinizin peşinden koşmayı bırakmayın. Bu konuda kimse sizi hedeflerinizin ve hayallerinizden vazgeçiremez. Her zaman pozitif olun. Ne olursa olsun gülümsemeyi asla bırakmayın. Bizler sizleri yetiştirirken önce anne, sonra öğretmen ve arkadaş olmaya özen gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Çocuklarımızı geleceğe hazırlamak ve özgüvenli bireyler olarak hayatlarına devam etmelerini sağlamak en büyük önceliğimiz. Bizlerin yaşadığı çocukluk gibi bir çocukluk yaşamaları için çabalıyoruz. Her zaman büyüklerine ve küçüklerine karşı saygı ve sevgi besleyen, tüm canlılara karşı hoşgörülü ve önyargısız bakabilen, her zaman Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çizgisinden yürüyerek onun ilke ve inkılaplarını önemseyen, yaşamı boyunca cumhuriyetimizin değerlerine sahip çıkan güçlü bireyler olmaları için emek veriyor ve bu emeklerimizin karşılığını aldığımızı biliyoruz. Bu doğrultuda her mahallemize bir çocuk sosyal tesisi açmayı, çocuklarımızı bilimle ve sanatla yetiştirmeyi amaçlıyoruz. Onların küçücük kalplerinde besledikleri sonsuz sevgiyi ülkemizin yarınlarını aydınlatmak ve aydınlık bir gelecek inşa etmek için doğru yönlendirmeliyiz.’’

miniklet-mest-etti3.jpgminiklet-mest-etti4.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 515 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.