Miniklerden örnek davranış

Miniklerden örnek davranış

Bilecik’te, Hamidiye 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler kumbaralarını Filistin için bağışladılar.

Bilecik’te, Hamidiye 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrenciler kumbaralarını Filistin için bağışladılar.

minklerden-ornek-davranis1.png

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından işgalci İsrail’in zulmü altında zor günler geçiren Filistin halkına destek olmak amacıyla başlatılan "Özgür Filistin’in Yanındayız” yardım kampanyasına kapsamında biriktirdikleri harçlıkları bağışlayan minikler örnek bir davranışa imza attılar.

minklerden-ornek-davranis2.png

Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi adına kumbaraları miniklerden teslim alan Bilecik Müftüsü Ali Erhun, "Bu güzel hareketiniz bütün insanlara örnektir. Büyükler de sizin gibi paylaşımcı olursa dünyada hiç kötülük kalmaz. Hep iyilik olur. Sizler de ömrünüz boyunca hep iyilik peşinde koşun inşallah. Kumbaralarınızı Filistin’deki kardeşleriniz için bağışladınız. Ben bu hassasiyetlerinizden ötürü sizleri tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

minklerden-ornek-davranis3.png

Çocuklarda paylaşma duygusunu vermek istediklerini söyleyen Hamidiye 4-6 Yaş Kur’an Kursu yöneticisi Reyhan Demir “Hamidiye Kur’an Kursu miniklerimiz her Cuma “Cuma Sadakası” adı altında harçlıklarını getirip kumbaraya atıyorlar. Böylelikle çocuklar yardımlaşma ve paylaşmayı öğreniyorlar. Bu sefer de Filistin’deki kardeşleri için sadaka kutusunu doldurdular ve kendi elleriyle sizlere teslim edecekler. Rabbim yardımlarımızı kabul eylesin” dedi.

minklerden-ornek-davranis4.png

Bu haber toplam 540 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.