MOTOR SESLERİ VATANDAŞI ÇİLEDEN ÇIKARTIYOR

MOTOR SESLERİ VATANDAŞI ÇİLEDEN ÇIKARTIYOR

Egzozlarından yüksek ses çıkaran motosikletler, vatandaşları rahatsız ediyor. Özellikle akşam saatlerinde sokak ve caddelere çıkan motosikletlerin sesinden rahatsız olan vatandaşlar emniyet ekiplerinin denetimleri arttırmasını istiyor. 

Yaklaşık 40 derecelik sıcaklıkta oruç tutan Bilecikli vatandaşlar işleri olmadığı sürece dışarı çıkmaktan kaçınıyor. Gündüzleri ev ve iş yerlerinde geçiren vatandaşların en büyük sıkıntısı ise iftar sonrası aşırı derecede yüksek olan motosiklet sesleri. 

Sabahları azınlıkta olan motosikletliler, iftar sonrası çıkardıkları seslerle vatandaşların kafasını şişiriyor. Özellikle Dedeoğlu Caddesi üzerinde boy gösteren ve konvoy halinde gezen motosikletlilerin ise hiç bir güvenlik önlemi almadan ikişerli şekilde motorlara binmesi ise büyük tehlike arz ediyor. 

Motosiklet seslerinden rahatsız olan bazı vatandaşlar gazetemize şikayetlerini dile getirdi. İftar sonrası yorgunluklarını evlerinin balkonlarında dinlenerek geçirmek istediklerini, fakat motosiklet sesinden dolayı kafalarının şiştiğini söyleyen bazı vatandaşlar: "İftar sonrası evimizin balkonuna çıkıyoruz. Çayımızı içelim iki muhabbet edelim diye. Fakat cadde üzerinden konvoy halinde geçen motorluların çıkardığı sesten dolayı yanımızdakinin ne dediğini anlamıyoruz. Çok rahatsız edici bir noktada ses çıkarıyor. Sesten rahatsız oluyoruz. Bazı motorcular gayet sakin bir şekilde normal yolunda giderken, özellikle ikişerli şekilde hiç bir güvenlik önlemi almadan motorlara binen ve egzozlarından aşırı derecede ses çıkaranlardan çok rahatsız oluyoruz. Emniyet ekiplerimizden ricamız lütfen bu yüksek ses çıkaran ve çevreyi rahatsız eden bu motorcuları denetlesinler. Şu mübarek günlerde evimizin balkonunda rahatça huzurla oturabilelim." dediler.  

motosikletliler.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 4478 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum