Mücahid Erdal'dan Mv. Selim Yağcı'ya ziyaret

Mücahid Erdal'dan Mv. Selim Yağcı'ya ziyaret

Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ile bir araya geldi. Mv. Yağcı’nın davet üzerine Bilecik’teki çalışma ofisinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal, AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı ile bir araya geldi. Mv. Yağcı’nın davet üzerine Bilecik’teki çalışma ofisinde gerçekleşen ziyarette karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Ülke ve Bilecik gündemine ilişkin değerlendirmeler yapıldı. 

mucahid-erdaldan-mv-selim-yagciya-ziyaret.jpeg

Milletvekili Selim Yağcı, başta ilimizle ilgili konular olmak üzere TBMM’de yürüttüğü çalışmalara ilişkin detaylı bilgiler verdi. AK Parti’nin Bilecik ve ülke genelindeki çalışmalarına yönelik istişarelerde bulunuldu.

Mücahid Erdal ise gazetemiz çalışmalarından bahsederek Bilecik ve ülke gündemindeki gelişmelere yönelik düşüncelerini paylaştı. Yağcı ve Erdal’ın samimi bir ortamda geçen ziyaretinde birçok konu başlığı ele alındı. 

Mücahid Erdal son olarak davetinden ötürü Mv. Yağcı’ya teşekkür etti. Mv. Yağcı ise Erdal’a çalışmalarında başarı dileklerini iletti.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1744 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum