Müftü Ölmez’in destek çağrısı karşılık buldu

Müftü Ölmez’in destek çağrısı karşılık buldu

Bozüyük Müftüsü Muammer Ölmez’in yapımı devam eden Bölge Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu için yaptığı destek çağrısı karşılık buldu.

Bozüyük Müftüsü Muammer Ölmez’in yapımı devam eden Bölge Yatılı Hafızlık Kur’an Kursu  için yaptığı destek çağrısı karşılık buldu. Hayırsever bir vatandaş binanın çatı kapatma işini üstlendi. 

Hatırlanacağı üzere; Bozüyük Müftüsü Muammer Ölmez, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, bölgeye hitap edecek olan dev projeyle ilgili destek çağrısında bulunmuştu. Müftü Ölmez, binanın çatısının yapılmadığından ötürü meydana gelen tahribatlara dikkat çekmişti. 

Gelinen süreçte; hayırsever bir vatandaş tarafından çatının kapatma işi üstlenildi. Müftü Muammer Ölmez de çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplere çalışmalarında kolaylıklar diledi. Müftü Ölmez, incelemelerinin ardından yaptığı açıklamada, “Bir hayırsever kardeşimiz çatı kapatma işini üstlendi ve kapatma işleminde sona gelindi. İnşallah kısa zamanda Bozüyük halkımızın, yurtiçi ve yurtdışından tüm hayırseverlerimizin hayırlarıyla kursumuzun geri kalan kısmını da bitirmeyi amaçlıyoruz.” ifadelerini kullandı. 

Kaynak:Nilüfer ERDAL

Bu haber toplam 1165 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.