Müftülerden Bilecik ziyareti

Müftülerden Bilecik ziyareti

Eskişehir, Sakarya ve Bursa'dan gelen müftüler Bilecik'i ziyaret etti.

Eskişehir, Sakarya ve Bursa'dan gelen müftüler Bilecik'i ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Türkiye genelinde gerçekleştirilen “2024 Yılı Ramazan Ayı Kardeş Şehir Projesi” kapsamında Eskişehir ve Sakarya İl Müftüleri ile Bursa İl Müftü Yardımcıları; Gemlik, Nilüfer ve Osmangazi İlçe Müftüleri Bilecik’e geldi.

muftu1.jpeg

Bilecik Müftüsü Ali Erhun’un davetlisi olarak Bilecik'e gelen Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek, Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık, Bursa İl Müftü Yardımcıları Nurullah Koçan, Faruk Güneş ve Ömer Ayan, Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun ve Nilüfer İlçe Müftüsü Yavuz Yıldız ile Gemlik İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ, birçok camide vaaz ve irşad gerçekleştirdi.

Bilecik İl Müftüsü Ali Erhun, ziyarete gelen müftüleri Şeyh Edebali Türbesine götürerek Osmanlı Tarihi Şeridini gezdirdi.

muftu2.jpg

Teravih namazının ardından gerçekleştirilen ziyaret kapsamında Bilecik Diyanet Gençlik Merkezinde toplanan il müftüleri, Ramazan ayının önemi ve programların değerlendirilmesi üzerine sohbet ettiler.

Gerçekleştirilen programda Eskişehir İl Müftüsü Bekir Gerek Kayıboyu Camii, Sakarya İl Müftüsü Mehmet Aşık Şerifpaşa Camii, Bursa İl Müftü Yardımcıları Nurullah Koçan Balahatun Camii, Faruk Güneş Osmangazi Camii ve Ömer Ayan Hamidiye Camii, Osmangazi İlçe Müftüsü Mehmet Uzun Dedeoğlu Camii, Nilüfer İlçe Müftüsü Yavuz Yıldız Hamidiye Camii ve Gemlik İlçe Müftüsü Mustafa Akdağ Yediler Camiinde vaaz ederek cemaate hitap ettiler.

muftu3.jpg

muftu4.jpg

Bu haber toplam 33 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.