Müftülükten Üniversiteli gençlere çorba ikramı

Müftülükten Üniversiteli gençlere çorba ikramı

Bilecik İl Müftülüğü, "Vize Haftasında Çalışması Sizden Çorbası Bizden" sloganıyla Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesinde sıcak çorba ikramında bulundu.

Bilecik İl Müftülüğü, "Vize Haftasında Çalışması Sizden Çorbası Bizden" sloganıyla Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nde sıcak çorba ikramında bulundu.

muftulukten-universiteli-genclere-corba-ikrami1.jpg

Bilecik İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Bilecik Şubesi ve Genç TDV Bilecik tarafından Şeyh Edebali Üniversitesinde sınav haftasında olan öğrencilere, stant açılarak çorba ikramında bulunuldu.

24 Kasım da 08:00 ile 11:00 saatleri arasında verilen çorba ikramı etkinliğine İl Müftüsü Ali Erhun, Genç TDV Gönüllüleri, gençlik koordinatörleri, manevî danışmanlar ve üniversite öğrencileri katıldı.

muftulukten-universiteli-genclere-corba-ikrami4.jpg

Gençlere çorba dağıtan İl Müftüsü Ali Erhun, burada yaptığı açıklamada;

“Yoğun ders çalıştıkları sınav döneminde ve soğuk havada içlerini ısıtacak çorba ikramıyla öğrencilerin yanlarında olmak istedik. Emeği geçen müftülük ve üniversite çalışanlarına teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.

Çorba ikramı için memnuniyetlerini ifade eden üniversite öğrencileri de emeği geçen herkese teşekkür ettiklerini dile getirdi.

muftulukten-universiteli-genclere-corba-ikrami2.jpg

muftulukten-universiteli-genclere-corba-ikrami5.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 336 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.