Muharrem İnce’den Söğüt’e çıkarma

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Söğüt’e geldi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Söğüt’e geldi.

muharrem-ince1.jpg

741. Söğüt Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Yörük Şenlikleri kapsamında Söğüt’e gelen Muharrem İnce bir dizi temaslarda bulundu. İlçe esnafını ziyaret eden ve vatandaşlarla görüşen Muharrem İnce, Cuma namazını Çelebi Mehmet Camii’nde kıldı. Cuma namazı sonrası vatandaşlara pilav ikram eden İnce, partisinin ilçe başkanlığı binasının açılışını gerçekleştirdi. 

muharrem-ince2.jpg

Muharrem İnce, burada yaptığı konuşmada, ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. AK Parti iktidarının yoksulluk, yolsuzluk ve yasakları kaldırmak vaadiyle iktidara geldiğini anımsatarak, “Şimdi durum çok daha kötü” dedi. Türkiye’nin her geçen gün yoksullaştığını ifade eden Muharrem İnce, yasakların artarak devam ettiğini ve yolsuzlukların önü alınamaz bir hal aldığını dile getirdi. 

İYİ Parti Milletvekilinin Ankara Büyükşehir Belediyesi’nden aldığı ihale iddialarına değinen Muharrem İnce, “Bunların hepsi aynı. İşte biz bu yüzden ne cumhur ne millet tek yol memleket diyoruz. Senin hırsızın benim hırsızım olmaz. Hırsız hırsızdır. Ama umudunuzu kaybetmeyin, enseyi karartmayın. Allah’ın izni ile milletimizin desteği ile biz bu talana son vereceğiz.” diye konuştu.

muharrem-ince3.jpg

Enflasyon rakamlarına değinen Muharrem İnce, “TÜİK açıklıyor yüzde 80, özel kuruluşlar açıklıyor yüzde 180. 100 puan fark var. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan mevsimsel ekonomik değerlendirmeler yapıyor. Önce yaz aylarında enflasyon düşecek dedi şimdi ise yılbaşına doğru enflasyon düşecek diyor. Yazın düşmeyen enflasyon kışın düşer mi? Yazın üretimin arttığı ve bolluk döneminde düşmeyen enflasyon kışın düşer mi? Sizin aklınız alıyor mu?” ifadelerini kullandı.

Muharrem İnce, Söğüt temaslarının devamında, Ertuğrul Gazi Türbesi ve Türk Büyükleri Anıtı’nı ziyaret ederek şenliklere gelen yörüklerle görüştü. 

muharrem-ince4.jpg

İzlenme: 2796
VİDEOYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Benzer Videolar