‘MÜHRÜ MHP’YE BASMANIZI İSTİYORUZ’

‘MÜHRÜ MHP’YE BASMANIZI İSTİYORUZ’

MHP Bilecik İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Sadık Taş, katıldığı Basın Masası’nda, Bileciklilere seslenerek, “31 Mart’ta mührü MHP’ye basmanızı istiyoruz” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerine geri sayımın başladığı bugünlerde seçim yarışına girecek adayları Basın Masası’nda ağırlamayı sürdürüyoruz. Bu bağlamda; Bilecik kamuoyunun sendikacı kimliği ile tanıdığı ancak siyasette yeni bir yüz olan MHP Bilecik İl Genel Meclisi Üyesi Adayı Sadık Taş, program konuğumuz oldu.

Ahmet Meşe’nin sorularını yanıtlayan Sadık Taş, il genel meclisi seçimlerinde AK Parti ile ittifak olmadığını yineleyerek, Bilecik seçmeninden destek istedi. Sadık Taş, vatandaşlara şu sözlerle seslendi:

MHP il genel meclisi seçimlerine kendi amblemi ve kendi kadrolarıyla giriyor. Milletimizin bizi tercih etmesini istiyoruz. Çünkü bizdeki bilgi, tecrübe, sadakat, vatan sevgisi, dürüstlük ve adaletin tam olduğuna inanıyoruz. Bu doğrultuda çalışacağımızı söylüyoruz. Birlik ve beraberliğe en fazla ihtiyaç duyduğumuz bugünlerde biz MHP olarak üzerime düşen görevi yerine getirdiğimizi düşünüyoruz.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan seçimlerde; İl Genel Meclisi Üyeliği için 5 arkadaşımız ile Milliyetçi Hareket Partisi olarak kendi listemiz ve kendi amblemimiz ile seçimlere giriyoruz. Seçimde bize üç oy pusulası verilecek. Bu üç pusuladan ikisi belediye başkanlığı ve belediye meclisi üyeliği için. Burada AK Parti ile bir ittifak var ancak il genel meclisi üyeliğinde ise herhangi bir ittifak yok. Biz burada vatandaşlarımızın MHP’yi tercih etmelerini istiyoruz. Milletimizin sağduyusuna güveniyoruz ve 31 Mart’ta mührü MHP’ye basmalarını istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 11195 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.