Muhsin Arslan muhtar adayı oldu

Muhsin Arslan muhtar adayı oldu

Bilecik’in tanınan simalarından ve uzun yıllar Bilecik Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görev yapan Muhsin Arslan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Bilecik’in tanınan simalarından ve uzun yıllar Bilecik Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nde görev yapan Muhsin Arslan, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Hürriyet Mahallesi Muhtar Adayı olduğunu açıkladı.

Kamu ve medya tecrübesiyle bugüne kadar birçok çalışmada yer alan Muhsin Arslan, elde ettiği donanım ve birikimiyle mahallesine hizmet etmek istediğini ifade etti.

Muhsin Arslan, Bilecik’in ulusal basında yer alması adına birçok çalışmaya imza attığını ve kamu tecrübesiyle mahallesine hizmete hazır olduğunu belirterek, kendisini Bilecik’i aşığı olarak nitelendirdi.

“HÜRRİYET BAMBAŞKA BİR YER OLACAK”

Bilecik'in tam bir huzur şehri olduğuna dikkati çeken Arslan, bunu yanında altyapı ve sosyal alanlardaki eksiklikleri de bildiğinin altını çizerek, Hürriyet Mahallesi'ni seçilmesi halinde bambaşka bir yere dönüştüreceğinin sözünü verdi.

Boş vaatlerle değil gerçekçi çözümlerle halkın karşısında olacağını, gazetecilik mesleğinden gelmesinin de büyük avantajını kullanacağını aktaran Arslan, bir dönem için mahallelilerden destek istedi.

Tüm azaları ile birlikte canı gönülden ve temiz bir niyetle yola çıktıklarını kaydeden Arslan, ''Ben yok, biz varız. Kendimiz için yola çıkmadık. Tek gayemiz çocuklarımızın büyüyeceği bu güzide mahalleyi daha da iyi bir modern ve yaşanabilir hale getirmek.'' dedi.

PROJELERİNİ SIRALADI

Onlarca projesinin masada olduğunu ve bunları aza ile mahalle halkıyla paylaştığını vurgulayan Arslan, ilk planda yapmak istedikleri projeleri şöyle sıraladı:

''Fakülte öğrencilerine burs imkanı, Ertuğrulgazi KYK Erkek Yurdu öğrencileri için 'Akıllı Durak', mahallelinin her an ulaşabileceği ve talep ile sorunlarının çözümünün aranacağı geniş katılımlı bir sosyal medya grubu açılması, kamu ve özel sektör çalışanı kadınlara hafta sonları Kuran-ı Kerim Kursu, mahalle konağı önüne ortak kullanımlı bankamatik, kadınların evde ürettikleri ürünleri satabilecekleri alan hizmeti, gençlerin spora yönlenmesi için gerekli alt yapı ve teşvik, ikametin boş olması durumunda kargo ve posta evraklarının muhtarlığa teslimi ve kişiye ulaştırılması, belediyeden yol süpürme aracı ve benzer hizmetlerin belirli aralıklarla temini, özellikle kadın ve çocukların ilgi göstereceği sosyal faaliyetlerin periyodik aralıklarla sağlanması, engelli bireylerin tüm taleplerinin ve sorunlarının çözümüne yönelik adımlar atılacak, ihtiyaç sahibi kişilerin mağduriyetini kimseyi ifşa etmeden gidermek, mahallemizde birlik ve beraberlik günü düzenlemek, ibadetlerimizi huzurla yaptığımız camilerimizdeki tüm eksiklikleri yerinde tespit ederek en kısa sürede çözüme kavuşturacağız, belirli noktalara yaşlıların dinlenebileceği banklar, taziye çadırları, mahallemde yaşayan yediden yetmişe tüm hemşehrilerimin huzur ve güven içinde günlerini geçirmesi için 7/24 görevimin başında olacağım. Valiliğimiz olmak üzere belediye, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği içerisinde olacağız. Bize inanan, gönül veren halkımızla birlikte çalışacağız.''

Evli ve iki çocuk babası Muhsin Arslan, kısa süre önce kamu görevinden ayrılarak emekli olmuştu.

Arslan son söz olarak, ''Birlikte düşünüp, birlikte karar verip, birlikte güzelleştireceğiz'' sloganı kapsamında yapılacak tüm icraatları ortak kararla alınacağını sözlerine ekledi.

muhsin-arslan-aday-oldu1.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 950 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum