MUHTAR SEÇİLİRSE MAAŞINI BAKIN NE YAPACAK?

MUHTAR SEÇİLİRSE MAAŞINI BAKIN NE YAPACAK?

Osmaneli'nde, Camikebir Mahallesi'ne muhtar adayı olan Cengiz Kale isimli vatandaş, muhtar seçildiği takdirde muhtarlık maaşını üniversite öğrencilerine burs olarak vereceğini açıkladı. 

Camikebir Mahallesi Muhtar Adayı Cengiz Kale, Osmaneli Haber Gazetesi'ne yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"Doğma büyüme Camikebir Mahallesi sakiniyim. Sokaklarında, caddelerinde büyüdüğümüz mahalleme hizmet etmenin en iyi yolunun muhtarlıktan geçtiğini iyi biliyorum. Seçildiğim takdirde gece gündüz mahalle sakinlerimin hizmetinde olacağım. Benim adresim belli. 19 yıldır Balaban Eczanesi'nde çalışmaktayım. Vatandaşlarımız her aradıklarında bana 24 saat ulaşabileceklerdir. 


Ayrıca yerel yönetimlerle birlik beraberlik içerisinde çalışarak her vatandaşımızın derdine derman olmak için yarışacağım. Devletimiz muhtarlarımıza büyük önem vermektedir. Muhtarlarımızın özlük hakları son yıllarda hayli iyi duruma getirilmiştir. Camikebir Mahallesi Muhtarı seçildiğim takdirde devletimizin vereceği Muhtarlık Maaşımı almayacağımı, mahallemizden ihtiyacı olan özellikle üniversite öğrencilerine burs olarak vereceğimi taahhüt ediyorum. 

Benim amacım maddiyat değil, mahalleme ve mahalle sakinlerime hizmettir” dedi. 

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 13061 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum