Münür Şahin, Bakan Yardımcısına taleplerini iletti

Münür Şahin, Bakan Yardımcısına taleplerini iletti

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bilecik'e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede'ye taleplerini iletti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, bir dizi temaslarda bulunmak üzere Bilecik'e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede'ye taleplerini iletti. Hasan Büyükdede ile özel sektörde çalıştığı dönemlerden tanışıklığı olan Münür Şahin, Osmaneli sanayisine ilgili taleplerin yer aldığı dosyayı Büyükdede’ye teslim etti. 

Bakan Yardımcısı Büyükdede’den destek sözü aldıklarını ifade eden Münür Şahin, taleplere ilişkin şunları kaydetti:

“Osmaneli Belediyesi’nce Osmaneli Organize Sanayi Bölgesine devredilen 2.100.000 m2 alanda yapılan kamulaştırma ve çalışmaların kısa sürede tamamlanarak sanayicinin taleplerinin karşılanması talebinde bulunduk.

Osmaneli-Bursa-Bandırma YHT hattının lojistik olarak getirdiği avantajlar nedeniyle sanayicinin büyük talep gösterdiği sanayi alanları için yeni OSB alanı oluşturmak için belirlenen 5.000.000 m2’lik arsada gerekli çalışmaların başlatılmasını talep ettik.

Osmaneli ilçemizin lojistik merkezi konumuna gelmesi için girişimlerimize destek olunması ve 5.000 tonluk güneş enerjili soğuk hava deposu projemize mali destek sağlanmasını istedik.”

Kaynak:Duhan ADANA

Bu haber toplam 1284 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.