Münür Şahin: "Birlik ve Beraberliğimiz Her Şeyin Üzerinde"

Münür Şahin: "Birlik ve Beraberliğimiz Her Şeyin Üzerinde"

Yeminli Mali Müşavir Münür Şahin, Batılı devletlerin uyguladıkları politikalar ve Türkiye'ye karşı bakış açılarına değinirken Türkiye'nin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Yeminli Mali Müşavir Münür Şahin, Batılı devletlerin uyguladıkları politikalar ve Türkiye'ye karşı bakış açılarına değinirken Türkiye'nin birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmesi gerektiğinin altını çizdi.

Batılı ülkelerin medeniyet anlamında gelişmiş olmalarına rağmen diğer ülkelere karşı sömürgeci politika izlediklerini ifade eden Münür Şahin; "Batı Medeniyeti, Avrupa dediğimizde kurallara uyan. Kırmızı ışıkta duran, yeşil ışıkta gecen. Bireysel haklarını, çıkarlarını her şeyin üzerinde tutan. Yıllardır kurdukları vahşi kapitalist düzen ile az gelişmiş veya gelişmekte olan ülkeleri ve halklarını acımasızca sömüren. Sözde gelişmiş, insan halklarına saygılı görünen ama tam tersi bir toplum Batı.

LGBT'nin, her türlü sapkınlığın, alkol ve madde bağımlılığının tavan yaptığı, sözde Hıristiyan ve aynı zamanda İslam düşmanı Batı. Ülkelerindeki yabancıları ikinci sınıf vatandaş olarak gören ve onlara kendilerine hizmet eden köleler muamelesi yapan Batı.

Ülkelerine ihanet edenlere, darbe ve iç kargaşalarla kendi topraklarını, vatanlarını satan hainlere kucak açan Batı. Terör örgütlerini destekleyerek kardeş kavgaları çıkaran, terör örgütlerinin silah kaçakçılığı, soygun, uyuşturucu, kadın ve organ ticareti vb. kirli işlerden elde ettikleri paraları ülke bankalarına kabul eden, sonrada bunların üzerine yatan Batı.

munur.jpg

Bir çok İslam ülkesinde, Afrika'da, Ortadoğu'da kendi çıkarları için diktatörler yaratan ve bu diktatörlerle ülkelerin kaynaklarını sömüren, o ülkelerin altınlarını, paralarını kendi bankalarında olmasını şart koşan, sonrada bu varlıkların üzerine yatan veya Trump gibi seçildiğinde o ülkelerden tahsilata çıkan Batı ve destekçisi ABD.

Kurdukları vakıflar ve uluslararası dernekler ve yapılarla bağımsız hareket etmeyi düşünen ülke liderlerini hizaya sokan, çok ileri giderlerse deviren Batı. Libya, Irak, Suriye, Mısır, Afrika ülkelerinin yönetimlerini demokratik bulmayıp, bankalarındaki paralarını, ticari varlıklarını vermeyip üzerine yatan demokrat Batı.

İsrail’in Gazze’de yaptığı katliamlara destek olan, bugünlerde halkının isyanları ile katliamları kınayan Batı. Katil İsrail’in Lübnan’da, Suriye’de, İran’da kafasına göre yaptığı saldırılara ses çıkarmayan ve hatta onları silah ve ekonomik kaynaklarla destekleyen medeni, insan hakları savunucusu Batı.

Daha düne kadar NATO Üyesisiniz biz sizi koruruz,diyerek bizim hava savunma sistemlerini kurmamıza engel olmaya çalışan,S-400 hava savunma sistemlerini almamıza karşı çıkan,savunma sanayimize, kendi silahımızı kendimizin yapmasına karşı çıkan,Nükleer Enerjiye sahip olmamıza şiddetle engel olmaya çalışan,Ucak Üretmemize, Donanmamızı güçlendirmemize vb.bizim için stratejik öneme sahip ne varsa karşı çıkan Nato Müttefikimiz Batı." şeklinde konuştu.

Türkiye'nin son zamanlardaki "Terörsüz Türkiye" politikasından Batılı devletlerin rahatsız olduğuna değinen Münür Şahin; "Terörsüz Türkiye, Terörsüz Ortadoğu, Türk-Kürt-Arap vb. kardeşliğimizden korkan ve büyük bir güç olacağımız endişesiyle iç ve dış kargaşa yaratan Batı. Sosyal Medya üzerinden yalan haberlerle algı yaratarak iç kargaşa çıkarmayı hedefleyen İslamiyet düşmanı Batı

Bu örnekleri arttırmak mümkün ama çok şeyi değiştirmez.İçimizdeki Batı hayranı bazı kardeşlerimiz için kırıcı olmaya gerek yok. Türkiye için farklı düşüncelerde de olsak birlik ve beraberliğimiz çok değerli. Çok özel günlerden geçiyoruz.Siyaset farklı görüşlerle güzel.Ama şu an siyaset yapılacak günler değil.Suriye,Irak ve sonrası Lübnan, Filistin,Ürdün kısaca Ortadoğuda sıcak çatışmaya girmeden ama gücümüzü göstererek çok şeyi değiştirebiliriz.

Kıbrıs, On iki Adalar ve Yunanistan’la Ege, Akdeniz üzerinde sorunlar. Çevremizdeki Ukrayna-Rusya savaşı, Rusya – ABD gerginliği, İran –İsrail savaşı, Afrika'da çıkarlarımız. İçerde dışarda güçlü olmamız, birlik içinde olmamız gereken günler. Küçük siyasi hesaplara gerek yok .Kim bilir belki bir cephede savaşta yan yana Türkiye için savaşıyor olabiliriz. Kardeşliğimiz her şeyden önemli.

Bölgesinde ve Dünyada sözü dinlenen, güçlü bir Türkiye. Tüm Türk ve İslam Dünyasının ve de ezilen mazlum halkların umudu Lider Türkiye hedefimiz. İçimizdeki kardeşliği arttırarak ve dışımızdaki tüm engellere rağmen Türk ve İslam Dünyasını Türk-Kürt-Arap vb. ayrıştırmadan sağlayabiliriz.Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği Misakı Milli sınırları içinde BÜYÜK TÜRKİYE hedefine ulaşmamız mümkün.

Artık Batı bile güçlü Türkiye’yi değişen Dünya koşullarında güvenliği için yanında müttefik olarak tutmak istiyor. Bu günlerde kendimizi Türk devlet aklının üzerinde görmeyelim. Devlet Bahçeli gibi en büyük Türk Milliyetçisini sorgulamayalım ve saygı duyalım.Kendini bu ülkeye vakfetmiş ve ilerde değeri çok daha iyi anlaşılacak Recep Tayyip Erdoğan’a saygı duyalım.

Unutmayalım tarih bir gün gerçekleri yazdığında pişman olmayalım. Secimler 2028 yılında siyaset ve tartışmak için çok zamanımız var. Şimdi birlik ve beraberlik zamanı. Hedeflerimize varalım, sonrasını kardeşçe içimizde konuları hallederiz." şeklinde konuştu.

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.