Münür Şahin geri dönüyor

Münür Şahin geri dönüyor

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Osmaneli Belediye Başkanlığı koltuğunu devreden Münür Şahin iş hayatına geri dönüyor.

31 Mart Yerel Seçimleri sonrasında Osmaneli Belediye Başkanlığı koltuğunu devreden Münür Şahin iş hayatına geri dönüyor.

Münür Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda iş hayatına geri döndüğünü belirterek, yerel yönetimlerden elde ettiği tecrübeler ile iş hayatında yer alacağını ifade etti.

10 yıl Osmaneli’ne hizmet ettiğini vurgulayan Şahin, Türkiye’de örnek alınan proje ve yatırımları gerçekleştirdiklerini belirterek, yapacağı çalışmaları da anlattı.

“İş hayatına tekrardan başlıyorum”

Şahin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi;

“Allah nasip etti 10 yıl Osmaneli İlçemize Belediye Başkanı olarak hizmet ettim. Bölgemizde ve Türkiye’de örnek alınan proje ve yatırımları birlik ve beraberlik içinde gerçekleştirdik. Halkımızın tercihi ile Başkanlığı yeni seçilen kardeşimize başarılı olmasını dileyerek devrettim. Allah yardımcısı olsun.

Bilecik ilinde geçmişteki iş tecrübelerim ve yerel yönetimlerde elde ettiğim tecrübe ile yeni bir bakış acısı ile özellikle projeler, hibeler, destekler ve yönetim danışmanlığı başta olmak üzere mesleğime dönme kararı verdim. Mayıs ayı sonuna kadar Bilecik Merkezde açacağım İş Yerimle iş hayatına tekrar başlıyorum.

“Bilecik’te yoğun mesai harcayacağız”

Ticaret ve Sanayi Odamız, Organize Sanayi Bölgeleri, Üniversite ve Spor başta olmak üzere sosyal sorumluluk Projeleri içinde Bilecik’te daha yoğun mesai harcayacağız.

Türkiye’nin kırsal kalkınmasında öncü, güçlü kurumsal kapasitesiyle yenilikçi, ulusal ve uluslararası alanda saygın ve güvenilir bir ödeme ajansı olan, Tarım ve Orman Bakanlığının ilgili kuruluşlarından Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun (TKDK), 81 ilde yatırım yapacak girişimcilere vereceği proje destek ve hibelerinden Bilecik ilindeki şirket ve girişimcilerin daha fazla pay alması için profesyonel destek olacağız.

Avrupa Birliği (AB) tarafından verilen destekler, Kosgeb destekleri, Bakanlıkların destek ve hibeleri, projeler vb.alanlarda profesyonel danışmanlık ve hizmet vermek hedefimiz. Ayrıca geçmişte olduğu gibi yönetim danışmanlığı ve YMM-Bağımsız denetim faaliyetlerimiz devam edecek. Bilecik ve ilçelerimiz için sosyal proje ve desteklerimiz içinde tüm sivil toplum örgütleri ile birlikte hareket edeceğiz.”

Bu haber toplam 1662 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum