Münür Şahin seçim sonuçlarını değerlendirdi

Münür Şahin seçim sonuçlarını değerlendirdi

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından, kesin olmayan sonuçlara göre Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun oldu.

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin tamamlanmasının ardından, kesin olmayan sonuçlara göre Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun oldu.

Büyük oranla açılan sandıklara göre, Osmaneli Belediye Başkanı Bekir Torun olurken, ilçede iki dönem Belediye Başkanlığı yapan Münür Şahin’de seçim sonuçlarına ilişkin bir değerlendirmede bulundu.

munur-sahin-secim-sonuclarini-degerlendirdi.jpg

Münür Şahin yaptığı ilk açıklamada;

“Osmaneli halkının bu tercihini saygı ile karşılıyor, Bekir Torun kardeşime başarılar diliyorum, Allah yardımcısı olsun” dedi.

Görev süresi boyunca, verdikleri desteklerden dolayı Osmaneli halkına teşekkür eden Münür Şahin açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

“31 Mart yerel seçimleri Osmaneli ilçemize hayırlı olsun.

İki dönemdir, 10 yıllık süre içinde Osmaneli İlçemize Belediye Başkanı olarak hizmet ettim. Birlik ve beraberlik içinde ilçemizde bölgemizde ve Türkiye’de örnek alınan birçok proje ve yatırımı gerçekleştirdik. Osmaneli Belediyesini mali yapısı güçlü, gayrimenkul zengini değerli ilçe yaptık.

31.Martta yapılan yerel seçimlerinde halkımızın tercihi İyi Parti Adayı Bekir Torun kardeşimiz oldu. Osmaneli halkının bu tercihini saygı ile karşılıyor, Bekir Torun kardeşime başarılar diliyorum. Allah yardımcısı olsun, ilçemize güzel hizmetler yapmayı kendisine nasip etsin.

Osmaneli halkına 10 yıl başkanlık süremce verdiği destekler için teşekkür ediyorum. Tüm halkımızdan Allah razı olsun. Kısa bir süre dinlendikten sonra mesleğim olan Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız denetim işime tekrar başlayacağım.

Saygı ve sevgilerimle” ifadelerini kullandı.

Bu haber toplam 331 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum