Münür Şahin'den gençlere çağrı

Münür Şahin'den gençlere çağrı

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “TOKİ İlk Evim Arsa Projesi” kapsamında Osmaneli’nde satışa çıkacak arsalara büyük ilgi beklediklerini ifade etti.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, “TOKİ İlk Evim Arsa Projesi” kapsamında Osmaneli’nde satışa çıkacak arsalara büyük ilgi beklediklerini ifade etti. Osmaneli’nin en güzel yerinde gençler için büyük bir fırsatın ayaklarına geldiğini aktaran Münür Şahin, 10 Ekim’de başlayan müracaatların 7 Kasım tarihi itibariyle sona ereceğini bildirdi. 

munur-sahin1.jpg

Münür Şahin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Toki İlk Evim Arsa Projesi için müracaatlar 10 Ekim - 7 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek. Özellikle gençler için çok avantajlı olan arsa sahibi olma imkanını ilçemizde değerlendirmeliyiz.

TOKİ kanalı ile sahip olunacak arsalara bina yapımına TOKİ destek verecek. Arsa müracaatçıları konutlarını isterlerse kendileri ya da TOKİ kanalı ile yaptırabilecekler. Osmaneli'nin en güzel alanı olan Tekke Tepesi civarındaki hazine arazileri bu amaçla TOKİ’ye devredilecek. Kısaca Osmaneli’de arsalara büyük rağbet olacak.

munur-sahin2.jpg

Osmaneli ilçemizi en güzel alandan görecek TOKİ evleri Osmaneli Konakları görünümünde olacak. Arsa için müracaat edenler gerekli şartları sağladığında gelecek için çok büyük bir yatırıma imza atacaklar. Müracaatçının talebi halinde konutların TOKİ tarafından yapılacak olması kaçırılmaması gereken fırsat.

Özellikle gençlerimizi "Toki İlk Evim Arsa Projesi" için girişimde bulunmaya ve bir an önce karar vermeye davet ediyoruz. İnanın bu projeye müracaat etmeyenler çok pişman olacak.” ifadelerini kullandı. 

Bu haber toplam 1236 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum