Mustafa Vural yeniden destek istedi

Mustafa Vural yeniden destek istedi

Beşiktaş Mahallesi Muhtarı Mustafa Vural, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden aday olduğunu duyurarak mahalle sakinlerinden bir kez daha destek istedi.

Beşiktaş Mahallesi Muhtarı Mustafa Vural, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden aday olduğunu duyurarak mahalle sakinlerinden bir kez daha destek istedi. Mustafa Vural, yeniden aday olmasına ilişkin yaptığı açıklamada, “Haydi Beşiktaş mahallesi mahallemizi kaldığımız yerden güzelleştirmeye hep birlikte devam edelim.” dedi.

Mustafa Vural, 2019 yılından bugüne dek hayata geçirilen çalışmalar ve yeni dönemdeki hedeflerine ilişkin bilgiler verdiği açıklamasında, şunları kaydetti:

“1966 Bilecik Merkez İlyasça köyü doğumluyum. Evli ve 2 çocuk babasıyım. 25 yıldır mahallemizde ikamet etmekteyim. Uzun yıllar sivil toplum kuruluşlarında yönetici kadrosunda yer aldım. Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 2019 yılında emekli oldum. 31 Mart 2019 tarihinden itibaren Beşiktaş Mahallesi Muhtarlık görevini yerine getirmekteyim.

Şeyh Edebali Hazretleri’nin “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” düsturunu benimseyip çıktığımız bu yolda, Rabbimin nasibi, siz değerli mahalle sakinlerimizin destekleri neticesinde geldiğimiz bu görevi layıkıyla yapmaya gayret ettik. Hizmet süremiz boyunca mahallemizin daha yaşanabilir hale gelmesi için 31 Mart 2019 tarihinde görevimi teslim aldığım andan itibaren ekibimle birlikte birçok çalışmada bulunduk. Yaptığımız çalışmaları kısaca belirtmek isterim:

Bilecik’te elektrik hatlarının yer altına alınmasını tam anlamıyla, eksiksiz olarak ilk mahallemize kazandırdık.

Yine mahallemizin pazar ihtiyacını karşılamak için mahalle (Cuma) pazarını kurduk.

Bunun yanı sıra mahallemizin büyük bir eksikliği olan eczanenin hizmete girmesini sağladık.

Sağlık ocağımızın daha iyi hizmet verebilmesi için tadilat sürecine alınmasını sağladık. En kısa sürede daha iyi bir şekilde aynı yerinde sizlere daha iyi bir hizmet verecektir.

Gençlerimiz için Ali Ersoy Spor Tesisi zemin yenilemesi, çocuklarımız için kreş ve uygulamalı anasınıfı, kadınlarımız için spor ve yaşam merkezi, giyim kursu, ailece vakit geçirebileceğiniz aile çay bahçesi gibi hizmetleri siz değerli sakinlerimizle buluşturduk.

Mahallemizde kültürümüzü yaşatmak, sosyal dayanışmayı sağlamak, birlik ve beraberliği oluşturmak gayesi ile Hıdırellez pilavları düzenledik.

Yine mahallemizin en büyük eksiği ATM cihazını mahallemize kazandırdık.

Bunların yanında mahallemizin altyapı ve üstyapı çalışmalarını ve karla mücadele çalışmalarını yakından takip ederek işlerin hızlandırılmasını sağladık.

Yine Pandemi döneminde kurumlarla mahalle sakinlerimiz arasında köprü görevini üstlenip mağduriyetlerin oluşmaması, ihtiyaçlara en kısa sürede cevap vermek için elimizden geleni yapmak için gayret gösterdik.

Çok şükür ki hedeflerimizin birçoğunu gerçekleştirmiş olduk. Ziya Paşa’nın da dediği gibi “Ayinesi (aynası) iştir kişinin lafa bakılmaz.” sözü ile yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatı diyerek Beşiktaş mahallemizi Bilecik’in örnek mahallesi yapma yolunda ilerlemek için siz kıymetli mahalle sakinlerimizin oylarına talibim ve desteklerinizi bekliyorum.

Haydi Beşiktaş mahallesi mahallemizi kaldığımız yerden güzelleştirmeye hep birlikte devam edelim.”

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.