Mustafa Yaman A Haber’e Konuştu

Mustafa Yaman A Haber’e Konuştu

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman A Haber’in konuğu oldu.

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman A Haber’in konuğu oldu.

AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, A Haber kanalında yayınlanan ve sunuculuğunu Banu El’in yaptığı, Ajans Gün İçi programında Yusuf Gül’ün konuğu oldu.

Programda, Bilecik'in 5 yılda 4 başkan değiştirerek istikrarsız bir çizgide gittiğinden ve yanlış yönetim anlayışı sebebiyle vatandaşın en temel hizmetlere dahi ulaşamadığının altını çizen Yaman, rüşvet skandalları ve sokak hayvanlarının katliamı ile geçtiğimiz dönemde adı sıkça gündeme gelen Bilecik'in ulusal çapta kötü bir imajının oluştuğunu belirtti.

54454545-001.jpg

Yaman ayrıca, şu an Bilecik'in en büyük sorunlarının alt yapı, kanalizasyon ve su gibi problemlerinin olduğunu, 31 Mart sonrası bunları gidermek için çalışmalara hemen başlayacaklarını sözlerine ekledi.

A Haber’e konuşan Yaman, seçim çalışmaları kapsamında, gerçekleştirilmesini planladığı projelerinden de bahsetti.

Başkan Adayı Mustafa Yaman, öne çıkan projelerinden biri olan Millet Bahçesi’nin, Bilecik'e yeni bir soluk getireceğini belirtti.

Yaman Millet Bahçesi projesine ilişkin verdiği bilgilerde;

“Açık hava alışveriş merkezi ve geniş sosyal alanlarla donatılacak olan Millet Bahçesi, Bileciklilere aileleriyle kaliteli zaman geçirebilecekleri bir yaşam merkezi vaat ediyor. Bu proje şehrin sosyal hayatına katkıda bulunmanın yanı sıra yerel ekonomiye de önemli ölçüde katkı sağlayacak” dedi.

7-001.jpg

Programda gençlere yönelik projelerinin de altını çizen Yaman;

"Gençlerimizin geleceği bizim için çok önemli. Onların görüş ve önerilerini projelerimizin merkezine koyuyoruz. Bilecik'in gençleri, gelecek vaat eden bir şehirde yaşamayı hak ediyor" şeklinde konuştu.

Programda ayrıca, 1 Nisan itibarıyla kaybedilen zamanı telafi etmek için çalışmalara hızla başlayacaklarını vurgulayan Ak Parti Bilecik Belediye Başkan adayı Mustafa Yaman, Bilecik'i yıllardır beklediği belediyecilik anlayışıyla buluşturmanın sözünü de verdi.

Bu haber toplam 1067 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum