Mustafa Yaman aday adayı oldu

Mustafa Yaman aday adayı oldu

Bayırköy Belediye Başkanı ve Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı oldu.

Bayırköy Belediye Başkanı ve Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman, 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri öncesi AK Parti Bilecik Belediye Başkan Aday Adayı oldu. Mustafa Yaman, AK Parti Bilecik İl Başkanlığına gelerek başvuru dosyasını teslim etti.

mustafa-yaman-aday-adayi-oldu1.png

Mustafa Yaman, burada yaptığı açıklamada, Bilecik’i daha güzel ve daha yaşanabilir bir kent yapmak için bu kararı aldığını belirterek, “Bu akşam 31 Mart’ta Bilecik’i daha iyi nerelere getirebiliriz düşüncesiyle başvurumuzu yapıyoruz.” dedi.

Kendisi ve kariyeri hakkında bilgiler veren Mustafa Yaman, Bilecik ile ilgili çok güzel fikirlerinin olduğunu ifade ederek, “2019 seçimlerinde beklemediğimiz sonuçlar aldık. Büyük belediyelerin bizde olmamasının sıkıntılarını çektik ama AK Partili ilçelerimizde ve beldelerimizde çok güzel hizmetlere imza attık.

mustafa-yaman-aday-adayi-oldu2.png

Serkan başkanımız bizim için bir şans. Halil Eldemir milletvekilimiz bizim için bir şans. Böyle bir desteği çok bekledik. Artık şeker var un var, her şey hazır helva yapma zamanı. Burada bizi destekleyen herkesin gözünde o ışığı görüyoruz. Bilecik’i 5 sene AK Partili belediyecilik hizmetlerinden yoksun bıraktık ama inşallah bu 5 senenin telafisini yaparak halkımızdan özür dileyeceğiz. Bu zamana kadar bize destek olan bütün dostlarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun.” ifadelerini kullandı.

mustafa-yaman-aday-adayi-oldu3.png

İlgili Haberler

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 2512 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum