Mustafa Yaman noktayı koydu

Mustafa Yaman noktayı koydu

AK Parti Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Yaman, “Büyük Bilecik Yürüyüşü” ve mitingin ardından seçim çalışmalarını tamamladı.

AK Parti Cumhur İttifakı Adayı Mustafa Yaman, “Büyük Bilecik Yürüyüşü” ve mitingin ardından seçim çalışmalarını tamamladı.

dsc-0146.jpg

Atatürk Kapalı Spor Salonu önünde toplanan kalabalık buradan Cumhuriyet Meydanı’na kadar coşkulu bir yürüyüş gerçekleştirdi. Meşalelerin yakılıp konfetilerin payladığı yürüyüşte Mustafa Yaman’a karşı sevgi seli oluştu.

dsc-0156.jpg

Mustafa Yaman, mitingte yaptığı konuşmada, Bilecik’in ihtiyacı olan birlikteliği ve gerçek belediyecilik hizmetlerini getirerek şehrin kaybettiği 5 yılı en hızlı şekilde telafi edeceğini belirtti. Ayrıca Yaman, 17 yıllık sendikacılık dönemi ile 15 yıllık belediyecilik döneminde de tek taktığı rozetin ay yıldızlı Türk Bayrağı rozeti olduğunun altını çizdi. Bilecik’i geçmiş 5 yılda yaşadığı yönetimsel istikrarsızlıklar ve skandallar sebebiyle adeta el freni çekilmiş bir arabaya benzeten Yaman, artık bu şehrin sosyal medya belediyeciliğinden kurtulup hizmet belediyeciliğine geçmesinin gerektiğine vurgu yaptı.

dsc-0164.jpg

Projelerinin Bilecik’in bugününü kurtaran yada vatandaşın gözünü boyamak için hazırlanan projeler olmadığının altını çizerek, şehrin geleceğini garanti altına alacak projeler olduğuna vurgu yapan Yaman, “Bilecik, hasar belediyeciliğinden eser belediyeciliğine geçecek.” ifadelerini kullandı.

0c56d7a8-a1c3-4c3e-b6ec-38d8f9e67980.jpg

Bu haber toplam 1566 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.