Mustafa Yaman’dan ilk açıklama

Mustafa Yaman’dan ilk açıklama

31 Mart yerel seçimlerine Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak giren Mustafa Yaman’dan seçimin ardından ilk açıklama geldi.

31 Mart yerel seçimlerine Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı olarak giren Mustafa Yaman’dan seçimin ardından ilk açıklama geldi.

Yerel seçim sonrasında Bilecik Belediye Başkanlığını CHP Belediye Başkan Adayı Melek Mızrak Subaşı kazandı. Seçimin ardından sosyal medya hesabından paylaşım yapan Mustafa Yaman, gayretle çalıştıklarının altını çizen Yaman, desteklerinden dolayı yanlarında olan herkese teşekkür etti.

Yaman Melek Mızrak Subaşı’nı da tebrik ettiği mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Değerli Hemşehrilerim;

31 Mart 2024 Pazar günü ilimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde, köylerimizde yerel yöneticilerimizin seçimini gerçekleştirdik. Bu Demokrasi şöleninde sandık başına gidip oy kullanan tüm kardeşlerimize teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlerde bu yolculukta Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkanı Adayı olarak sahalarda projelerimizi sizlere anlatmaya gayret ettik, amacımız gayemiz sadece Bilecik’imize birlik beraberlik içinde daha iyi daha kaliteli hizmet verebilmekti. Bu yolculukta bizlerle birlikte samimiyetle yol yürüyen tüm kardeşlerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Rabbim onlardan razı olsun. Ayrıca bu seçimlerde birlikte hizmet yarışına girdiğimiz tüm başkan adayı kardeşlerimize de sağ duyulu centilmenlik içinde geçen seçimlerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bilecik ilimizde önümüzdeki dönemde yöneticilik yapacak tüm arkadaşlarımıza ve Bilecik Belediye Başkanı olarak seçilen sayın Melek Mızrak Subaşı kardeşime başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah. Hep birlikte yaşanabilir güzel bir Bilecik temennisi ile. Sağlıcakla kalın.”

mustafa-yaman-foto-1.jpg

Bu haber toplam 3204 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.