Mustafa Yaman'dan proje açıklaması

Mustafa Yaman'dan proje açıklaması

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmalarına devam ederken bazı projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Cumhur İttifakı Bilecik Belediye Başkan Adayı Mustafa Yaman, seçim çalışmalarına devam ederken bazı projelerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Mustafa Yaman, göreve gelmesi halinde kentteki sorunlardan birisi olan spor alanındaki tesisleşme ile ilgili hemen harekete geçeceğini ifade ederek, projelerine ilişkin açıklamalarını önümüzdeki günlerde yapmaya devam edeceğini bildirdi.

Mustafa Yaman, konuya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

“1969 Bilecik Spor Kulübü'nü o dönem BAL'da mücadele eden Bayırköyspor'un isim hakkını devrederek, üst lige taşıdık. Bizler sporun içinde gelen bir başkan olarak öncelikli 1969 Bilecik Spor Kulübü'nün kimseye muhtaç kalmadan yatacağı, yemek yiyeceği ve antrenman yapacağı güzel bir tesise kavuşmasını sağlayacağız. Daha sonraki hedefimiz bu takımı 3. Lig'e taşımak. Ardından can dostlarımıza yönelik bir projemiz var. Bilecik'e Minik Dostlar Parkı'nı kazandırarak, hayvan severlerin orada bir araya gelmesini ve can dostlarımızın sosyalleşmesi ile fiziksel aktivitelerini gerçekleştirmesini sağlayacağız. Ardından gençlerimizi unutmadık, Bilecik'e Gençlik Kompleksi adı altında kaykay-paten pisti, bisiklet akrobasi parkuru kuracağız. Gençlerimiz Cumhuriyet Meydanı'nda artık tehlikeli bir biçimde kaykay ve paten yapmayacak. Son olarak Soğuksu Parkını tekrar faaliyete geçirerek, oradaki eski güzel ortamı yeniden yaratacağız. Diğer projelerimizi ilerleyen günlerde yeniden paylaşacağız" dedi.

Bu haber toplam 461 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum