“Mutlu Türkiye mutlu Bilecik için mücadele vereceğiz”

“Mutlu Türkiye mutlu Bilecik için mücadele vereceğiz”

İYİ Parti Bilecik İl Başkan Adayı Yusuf Paçacı, 14 Ocak’ta gerçekleşecek il kongresi öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

İYİ Parti Bilecik İl Başkan Adayı Yusuf Paçacı, 14 Ocak’ta gerçekleşecek il kongresi öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Yusuf Paçacı, kahvaltılı basın toplantısında, il kongresinin hayırlara vesile olmasını dileyerek, “Mutlu Türkiye mutlu Bilecik için mücadelece vereceğiz.” dedi.

Paçacı, kongre sonucu ne olursa olsun her zaman partisinin bir neferi olarak çalışmaya devam edeceğini belirterek, şunları kaydetti:

“Ülkemizin yaşadığı ekonomik buhran ve gençlerimizin içinde bulunduğu mutsuz Türkiye mutsuz Bilecik söylemlerinin aksine bizler mutlu Türkiye mutlu Bilecik sloganıyla herkese güneş olmaya, partimizi iktidar yapmak için, sayın genel başkanımız Meral Akşener hanımefendiyi Başbakan yapmak için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz.

Bizler her zaman partimizin neferi olmaya devam edip hangi görev verilirse o görevi layıkıyla yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Ayrıca sayın genel başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.

mutlu-turkiye-mutlu-bilecik.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1262 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum