Mv. Selim Yağcı, muhalefete çattı, "Kendilerini kınıyorum"

Mv. Selim Yağcı, muhalefete çattı, "Kendilerini kınıyorum"

AK Parti tarafından Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

AK Parti tarafından Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirildi.

Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen toplantıya katılan Milletvekili Selim Yağcı, ülke ve Bilecik gündemine ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Millet İttifakı’na ve CHP’li Bilecik Belediyesi’ne eleştiriler getiren Yağcı, asgari ücretliler ve emeklilik bekleyenlerle ilgili önemli hazırlıkları içerisinde olduklarını söyledi.

‘TEŞEKKÜR BİLE ETMEDİNİZ’

Bilecik Belediyesi’ne yönelik eleştirilerde bulunan Milletvekili Yağcı, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla temeli atılan alt yapı yatırımının ilimize gelmesini kendilerinin sağladıklarını belirterek, “Genel başkanınızın attığı 30 milyonluk temelin parasını sizin devirmek istediğiniz Recep Tayyip Erdoğan verdi. Kongre merkezi önüne heykel yaptınız şatafatlı açılış yaptınız ama arkanızı dönüp kongre merkezini yapana bir teşekkür bile etmediniz” ifadesini kullandı.

‘KENDİLERİNİ KINIYORUM’

TBMM’de geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Suriye ve Irak tezkeresi oylamasına değinen Mv. Yağcı, CHP’ye ateş püskürdü. CHP’nin HDP ile hareket ettiğini dile getiren Yağcı, “Atatürk’ün partisi olduğunu söyleyenler PKK’nın uzantısı HDP ile işbirliği yapıyor. Kendilerini kınıyorum, aklı selim olmaya davet ediyorum” diye konuştu.

ak-parti-bilecik-milletvekili-selim-yagci1.jpg

‘MİLLİYETÇİYSEN GEREĞİNİ YAP’

Tezkere oylamasında ‘Evet’ oyu kullanan İYİ Parti’ye ise önce teşekkür eden sonra net olmalarını isteyen Mv. Yağcı, “İnsanımız İYİ Parti gibi partilere muhafazakar milliyetçi diye destek veriyor. Eğer milliyetçiysen muhafazakarsan gereğini yap. Yoksa çıkar o cübbeyi çıkar at herkes senin ne mal olduğunu görsün” şeklinde konuştu.

Milletvekili Selim Yağcı’nın birbirinden önemli mesajlar verdiği konuşmasından öne çıkan başlıklar şu şekilde:

ABDULHAMİD’E YAPILANLARIN AYNISI YAPILIYOR’

“AK Parti, bir medeniyetin temsilcidir. Türk-İslam medeniyeti ne zaman dünya sahnesinde rol almaya başlasa her türlü engellemeler ile durdurmaya çalışıyorlar. Cumhurbaşkanımız Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğindeki AK Parti’yi de kurulduğu günden bu yana durdurmaya çalıştılar ama başaramadılar, başaramayacaklar.

Tarih tekerrür ediyor. Tarihimize baktığımızda Abdulhamid Han’a yapılan operasyonların, algı oyunlarının aynısı bugün yine sahne almış durumda. Ama biz milletimize inanıyor ve güveniyoruz. Hem partimize hem liderimize sahip çıkacağına inanıyoruz.

‘NAMUSTAN ANLAYIŞLARI İKİ İP BİR BEZMİŞ…’

Siyaset, bir milletin pasaport değerini yükseltilmesi için yapılır ve bazı konular vardır ki siyaset yapılmaz. Ancak bugün öyle bir muhalefet ile karşı karşıyayız ki siyaset yapılmayacak konuları dahi kullanmaya çalışıyorlar. Bunlardan bir taneside ülkemizin sınır güvenliğidir. Parti binalarına ‘Sınır namustur’ pankartı asanların namustan anlayışının iki ip ve bir bezden ibaret olduğunu görüyoruz. Sivas’ta mandacılığı reddeden, ‘Ya istiklal ya ölüm’ diyen, ‘Bağımsızlık benim karakterimdir’ diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisi olduğunu söyleyenler PKK’nın uzantısı HDP ile birlikte hareket ediyor. Başka menfaatleri için çekinmeden işbirliği yapıyorlar. Kendilerini kınıyorum, aklı selim olmaya davet ediyorum.

İYİ Parti’ye desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum ama eğer milliyetçiysen muhafazakarsan gereğini yap. Yoksa çıkar o cübbeyi çıkar at herkes senin ne mal olduğunu görsün.

‘GÜZEL HAZIRLIKLAR İÇERİSİNDEYİZ’

Emeklilik bekleyen vatandaşlarımız için, asgari ücretliler, çiftçilerimiz için çok güzel hazırlıklar içindeyiz. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Milletimizi enflasyona ezdirmedik yine ezdirmeyeceğiz. 2022 bütçesi vatandaşımıza nefes aldıracak.

Bilecik’te uzun zamandır beklediğimiz Yenişehir yolu inşallah 2022 sonunda tam anlamıyla hizmete girecek. Bilecik devlet hastanemizin ardından Bozüyük devlet hastanemiz hizmete giriyor. Yine üniversitemiz bünyesindeki tıp fakültemiz önemli hizmetler sunacak. Bizim yaptığımız hizmetlere açılış yapmaya, tanıtım yapmaya fırsatımız bile yok.

ak-parti-bilecik-milletvekili-selim-yagci2.jpg

‘YETERKİ YAPSINLAR, YIKMASINLAR’

Kongre merkezinin önüne bir heykel diktiler şatafatlı açılış yaptılar. Arkalarını dönül kongre merkezini yapana bir teşekkür bile etmediler. Kadın yaşam merkezlerimizi bozup kreş açtılar hizmet gibi anlattılar. Yapılmışı niye bozuyorsunuz başka yapın. Yıkmaktan vazgeçip yeterki bir şeyler yapın biz destek oluruz.

Alt yapı çalışmasıyla ilgili biz aslında o sorunu farklı bir yöntemle çözmüştük. Yapmak istediklerini söyleyince ‘Engel oldular’ demesinler yapılmasından yana olduk. Ben 15 sene belediye başkalığımda böyle bir destek almadım. İl başkanımız ile birlikte Bakanlıktan gerekli desteklerin çıkarılması noktasında çalışmalar yaptık. Genel başkanlarını getirip temel atma töreni yaptılar. Genel başkanınızın attığı 30 milyonluk temelin parasını sizin devirmek istediğiniz Recep Tayyip Erdoğan verdi. Yeter ki yapsınlar, yıkmasınlar.”

 

İlgili Haberler

Bu haber toplam 3822 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum