MV. TÜZÜN, BELEDİYE BAŞKANINI TOPA TUTTU!

MV. TÜZÜN, BELEDİYE BAŞKANINI TOPA TUTTU!

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, 2014 yerel seçimlerinde CHP’den Vezirhan Belediye Başkanı seçildikten sonra AK Parti’ye geçen Mehmet Duymuş’u adeta topa tuttu.

Milletvekili Tüzün, Mehmet Duymuş’un AK Parti tarafından yeniden aday gösterilmemesine atıfta bulunarak ağır sözler sarfetti. Tüzün, “Partilerini satanlar şimdi ne haldeler görüyorsunuz. Müstahak mı müstahak! Partine ihanet edip AK Parti’ye geçtin ne oldu? Vezirhan’ı Paris mi yaptın kardeşim!” ifadelerini kullandı.

mv-tuzun-belediye-baskanini-topa-tuttu2.jpg

CHP İl Başkanlığı tarafından Bayırköy ve Vezirhan Belediye Başkan Adayları ile partiye yeni katılanlar için rozet takma töreni düzenlendi. Tevfikbey Caddesi üzerindeki seçim koordinasyon merkezinde düzenlenen törene, Milletvekili Yaşar Tüzün, İl Başkanı Metin Yaşar, Merkez İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, Bilecik Belediye Başkan Adayı Semih Şahin, Bayırköy Belediye Başkan Adayı Hüseyin Kaygısız, Vezirhan Belediye Başkan Adayı Ercan Öztürk ile il genel meclisi adayları ve çok sayıda partili katıldı.

Bayırköy ve Vezirhan adaylarının kendisini tanıtmasının ardından İl Başkanı Metin Yaşar seçim çalışmalarına ilişkin bilgiler verdi.

CHP Milletvekili Yaşar Tüzün ise 31 Mart seçimlerine yönelik değerlendirmelerde bulunduğu konuşmasında Türkiye’nin beka sorunu olmadığını, Cumhur İttifakı’nın mahalli idareler seçimleri üzerinden farklı bir algı yürüttüğünü kaydetti.

Yaşar Tüzün, CHP’nin 31 Mart seçimlerine iddialı girdiğini ve İYİ Parti ile yapılan ittifakla birlikte seçimlerden galibiyetle çıkacaklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

mv-tuzun-belediye-baskanini-topa-tuttu3.jpg

“31 Mart seçimleri bir mahalli idareler seçimidir. Bu oylamanın sonucunda Türkiye’de beka sorunuyla ilgili siyasete iddia koyanlara Bilecik’ten sesleniyorum. Bilecik’imizi partilerin liderleri değil bu partilerin belediye başkan adayları yönetecek. Hiç şüphe duymuyorum Bilecik’imizi Semih Şahin yönetecek. Bayırköy’ü Hüseyin Kaygısız, Vezirhan’ı Ercan Öztürk yönetecek.

Şehr-i Emin seçeceğiz. Biz CHP’nin kazanmasını istiyoruz, Semih Şahin’in kazanmasını istiyoruz ama en önemlisi Bilecik kazansın istiyoruz. Öyle bir adayımız var ki hem inşaat mühendisi hem öğretim üyesi hem de pratikte ülkemizin en güzide ilçelerinden birisinde belediye başkan yardımcılığı yapmış çok değerli bir arkadaşımız. Bu bilgisini, birikimini Bilecik’te uygulayacak.

Aynı şekilde bizim Bayırköy ve Vezirhan beldelerimizde çok önemli. Bayırköy’de geçmişte belde başkanlığı, meclis üyeliği, başkan yardımcılığı yapmış ve STK’larla iç içe sendikacılık yapmış Hüseyin Kaygısız’ın Bayırköy’ü kazanacağımı biliyorum.

mv-tuzun-belediye-baskanini-topa-tuttu4.jpg

Vezirhan beldemizde 2014 seçimlerinden sonra bir iş kazasına uğradık. İktidar partisine geçersem daha fazla hizmet ederim anlayışıyla partilerini satanlar, partililerin vermiş olduğu oylarla göreve gelip partisini unutanlar şimdi ne haldeler görüyorsunuz. Müstahak mı müstahak. Partinize, partililerinize ihanet edip iktidar partisine geçtiniz de ne oldu kardeşim, Vezirhan’ı Paris mi yaptınız?

Onların yapamadıklarını şimdi Ercan Öztürk arkadaşımız yapacak. Ercan Öztürk arkadaşımız Vezirhan’ın damadı. 15 yıldır Vezirhan’da oturuyor. Vezirhan’ı tanıyor ve biliyor. İlimizin en büyük sivil toplum örgütü TSO’da yönetimde yer alıyor. Kendisi inşaatçı. Tüm bu birikimlerini Vezirhan için seferber edecek. Sanayi kuruluşlarını Vezirhan’a taşımak iddiasıyla yola çıkıyor” şeklinde konuştu.

Mv. Tüzün’ün konuşmasının ardından il genel meclis üyeleri tanıtılarak partiye yeni katılanlara rozetleri takıldı.

mv-tuzun-belediye-baskanini-topa-tuttu5.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 7509 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum