MV. TÜZÜN'DEN MİTİNG AÇIKLAMASI

MV. TÜZÜN'DEN MİTİNG AÇIKLAMASI

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, İstanbul Maltepe’de yapılan Adalet Mitingini değerlendirirken, “Bu son değil. Türkiye’nin mücadele ruhu, umudu ayağa kalktı. Mücadelemiz her alanda yeni başlıyor” dedi.

Tüzün yaptığı açıklamada, Ankara’da Güvenpark’tan “Hak, hukuk, adalet” sloganıyla başlayan ve 25 günde yaklaşık 450 kilometrelik yolun sonunda düzenlenen mitingi değerlendirdi. Adalet talebiyle başlayan yürüyüşün kadını, erkeği, genci yaşlısı, CHP’lisi, MHP’lisi, AK Parti’lisi, herkesi buluştuğunu vurgulayan Tüzün, şunları söyledi:

“Biz sadece ve sadece adalet istiyoruz. Herkes için adalet istiyoruz. Herkes için hak, hukuk, adalet diyoruz. Bunun için yürüdük. Bunun için kenetlendik.

mv-tuzunden-mtiing-aciklamasi2.jpg

Adil yargılanma hakkı eksiksiz uygulanmalıdır diyoruz. Sadece hukuk alanında değil, hayatın bütün alanlarında yaygın bir adaletsiz düzen var. Gelir dağılımında adalet yok. Vergide adalet yok. Sınavlarda, işe alımda adalet yok. İhalelerde adalet yok. Ücrette adalet yok. Biz her alanda adalet için yola çıktık. Siyasi görüşü ne olursa olsun, hangi partiye oy vermiş olursa olsun milyonlarla buluştuk. Dünyanın en büyük, en uzun, en barışçı eylemini gerçekleştirdik.

Bu yürüyüş ve miting dünya siyasi tarihine geçecek bir harekettir. Bu eylem, Bir son değil başlangıçtır. Mücadele ruhu ve umut ayağa kalkmıştır. Bu ülkeye adalet geri gelecek. Bunun için her alanda mücadele edeceğiz. Bu süreçte Bizlere destek olan, yürüyüşümüze ve mitingimize katılan, yüreği bizimle birlikte olmasına rağmen katılmak isteyip de katılmayan bütün hemşerilerimize teşekkür ederim” dedi. 

Kaynak:Mustafa Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2300 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum