MV. YAĞCI, 30. YILIMIZDA BASIN MASASI'NDA

MV. YAĞCI, 30. YILIMIZDA BASIN MASASI'NDA

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, gazetemizin kuruluşunun 30. yıldönümünde Basın Masası’na konuk oldu. 

Sakarya Gazetesi, 27 Şubat 1989 yılında başladığı yayın hayatında 30 yaşına girdi. Bu süre zarfında birçok ilklere imza attık. Bilecik’in en çok satan gazetesi konumuna geldik. Kurduğumuz haber sitesi Bilecik’in en çok takip edilen haber sitesi oldu. Bilecik Haber marka tescilini aldık. Matbaamız yine  Bilecik'in en modern ve en büyük matbaası oldu.

 

Sakarya Gazetesi bünyesinden 2 gazete daha çıktı. Osmaneli'de ve Bozüyük'te günlük gazeteler yayınlanmakta.

Osmaneli Haber Gazetesi, Yeni Bozüyük Gazetesi ve Sakarya Gazetesi olarak beldelerde ve ilçelerde belediye çalışmalarından memnun musunuz röportajları gerçekleştirdik. Ardından belediye başkanlarını Basın Masası’na davet ederek vatandaşların görüş öneri ve sorularını cevaplandırmalarını istedik.

İl genelindeki bütün belediye başkanları ile açık oturum programlarını gerçekleştirdikten sonra iktidar partisi Milletvekili Selim Yağcı'yı Basın Masası’nda ağırladık. 

Mücahid Erdal, Bilecik ve Söğüt’te alınan ittifak kararı, oğlu Emmin Yağcı ile ilgili ortaya atılan iddialar, Münür Şahin’in bağımsız adaylığı, Mehmet Duymuş’un yeniden aday gösterilmeyişi ve 31 Mart sürecindeki birçok konuya ilişkin sorular yöneltti. 

mv-yagci-30.-yilimizda-basin-masasinda2.jpg

GAZETEMİZİN 30. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNÜ KUTLADI

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Gazetemizin kuruluşunun 30. Yılı dolayısıyla Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal’ı ziyaret ederek, tebriklerini iletti. Gazetemize yayın hayatında başarılar dileyen Selim Yağcı, “Kuruluş yıldönümünüzü kutluyorum, inşallah sağlık sıhhat içerisinde, başarılarla dolu nice 30 yıllar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Gazetemizin geldiği noktada ilimizde çok büyük bir eksikliği giderdiğini dile getiren Milletvekili Yağcı, “Sakarya Gazetesi ilimizde basın anlamında yıllardır çok ciddi bir eksikliği giderdi ve halkımızın ortak sesi oldu, öyle de devam ediyor. Bizlerde sizlerin aracılığıyla hemşehrilerimize seslenme ve haberlerimizi ulaştırma fırsatı buluyoruz. İnşallah bu ortak çalışma şehrimiz ve insanımız adına devam edecektir” diye konuştu. 

Gazetemiz Sahibi Şadi Erdal ise ziyaretinden ve güzel temennilerinden dolayı Mv. Yağcı’ya teşekkür etti. 

mv-yagci-30.-yilimizda-basin-masasinda3.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 35286 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum