Mv. Yağcı, Bakanlıklar arası mekik dokuyor

Mv. Yağcı, Bakanlıklar arası mekik dokuyor

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik’te gerçekleşen ve gerçekleşmesi planlanan yatırımların takibini yapmak üzere adeta bakanlıklar arasında mekik dokuyor.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik’te gerçekleşen ve gerçekleşmesi planlanan yatırımların takibini yapmak üzere adeta bakanlıklar arasında mekik dokuyor. Bakanların bizzat kendileri ile görüşmeler gerçekleştiren Milletvekili Selim Yağcı, sorunları, istek ve önerileri ileterek sonuç odaklı çalışmalar gerçekleştiriyor.

Geçtiğimiz günlerde, Bilecik Muhtarlar Derneği Başkanı İlhami Çınar ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’i ziyaret eden Milletvekili Selim Yağcı bu kez ise Ticaret Bakanı Mehmet Muş ile bir araya geldi. Milletvekili Selim Yağcı’nın Bakan Muş ile yaptığı görüşmede ilimizin önemli iş adamlarından, devlet eski bakanı ve milletvekili Bahattin Şeker de yer aldı.

Milletvekili Yağcı, görüşmeye ilişkin yaptığı açıklamada, Bakan Muş ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini ifade ederek, “Bilecik'imizin beklentileri ve politik gündem üzerine önceki dönem Gençlik ve Spordan sorumlu devlet bakanlarımızdan Bahattin Şeker bey ile birlikte görüş alışverişinde bulunduk. Yakın ilgisinden dolayı hemşehrilerim adına sayın bakanımız Mehmet Muş beye teşekkürlerimi sunuyorum.” ifadesini kullandı.

selim-yagci1.jpg

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2392 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum