Mv. Yağcı’dan “Edebali Stadyumu” açıklaması

Mv. Yağcı’dan “Edebali Stadyumu” açıklaması

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Edebali Stadyumu’nun yapımı için imzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulundu.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Edebali Stadyumu’nun yapımı için imzaların atılmasının ardından açıklamalarda bulundu. Mv. Yağcı, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Birileri kendi ikballeri için milletimizi meşgul ederken bizler hizmet sunmaya devam ediyoruz.” dedi.

Milletvekili Yağcı, açıklamasında, şunları kaydetti:

“Birileri kendi ikballeri için milletimizin gündemini gereksiz yere meşgul ederken bizler içimizdeki acı ve üzüntüye rağmen bitmeyen bir inanç ve kararlılıkla Milletimize Şehrimize hizmetler sunmaya devam ediyoruz.

Gençlik ve Spor Bakanlığınca yatırım programına alınan İlimiz Edebali Stadı yapımı için bugün Bilecik Valisi Dr. Kemal Kızılkaya huzurunda Gençlik ve Spor İl Müdürü Yasin Özdemir ve yüklenici firma yetkilisi Sezgin Ulu arasında son imzalar atıldı.

İhale sonucunda en düşük fiyatı veren Uluray-Kafkas İş Ortaklığı uhdesinde 173.323.323,00 TL’ ye kalan Edebali Stadı 480 gün süre içinde tamamlanacak.

Edebali Stadı doğu ve batı olarak karşılıklı iki tribünden oluşacak. Edebali Stadı projesine ilave olarak çeşitli branşların antrenmanlarının yapılabileceği 6 adet antrenman salonu, biri kapalı olmak üzere 2 adet tenis kortu, tartan atletizm pisti, uzun atlama, yüksek atlama gibi atletizmin tüm disiplinlerinin yapılabileceği parkurlar yer almaktadır.

Yatırımın ilimize kazandırılmasında başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğluna ve emeği geçenlere şükranlarımı sunuyorum.” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2456 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum