Mv. Yağcı’dan İnhisar’a TOKİ müjdesi

Mv. Yağcı’dan İnhisar’a TOKİ müjdesi

Milletvekili Selim Yağcı, “İnhisar'ımızda TOKİ konutlarını yapacağız.”

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İnhisar Belediyesi’nce yapılan kapalı pazar yerinin açılışına katıldı.

Milletvekili Selim Yağcı, burada yaptığı konuşmada, ilçeye yapılması planlanan TOKİ projesi ile ilgili sürecin sorunsuz şekilde ilerlediğini ifade ederek, “İnhisarımızda TOKİ konutlarını yapacağız. Bu konuda oldukça güzel ilerleme sağladık” dedi.

Ayrıca, ilçeye doğalgaz getirilmesi konusunda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile gerçekleştirdiği görüşmeyi aktaran Milletvekili Selim Yağcı, “İnhisar ve Yenipazar’a doğalgaz getirilmesi için taşıma sistemli bir proje için fizibilite çalışmaları yapılıyor. Sayın bakanımız Söğüt şenliklerine gelmek istiyor ve o zamana kadar çalışmaların tamamlanması halinde İnhisar ve Yenipazar’a doğalgaz müjdesini kendileri verirler inşallah” şeklinde konuştu.

Yağcı son olarak İnhisar yolunun yatırım programına alınması ve devamında çalışmaların başlaması için gerekli takip ve girişimleri sürdürdüğünü anlattı.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, İnhisarlılara seslendiği konuşmasında, şu ifadelere yer verdi:

Yapılan işleri değerlendirirken içinde bulunulan şartları iyi tahlil etmek gerekir. Dünya ve ülkemiz gerçekten çok badireli bir süreç geçiriyor. Bir taraftan ekonomik sıkıntılar diğer taraftan salgın, küresel ısınma ve afetler insanlığı oldukça zorluyor. Bizler ülke olarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde bu süreci en az zararla atlatmayı başarıyoruz çok şükür.

Böyle bir ortamda AK Parti ve Cumhur İttifakı belediyelerimiz siyaset anlayışımızın temelinde bulunan ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ düsturundan hareketle hizmet etmeyi sürdürüyorlar. Başkanımız İnhisar’a göre güzel bir çalışmayı daha ortaya koydu. Sizlerin vermiş olduğu desteği haketmek için gayretle çalışıyoruz. Biz seçim zamanı İnhisar meydanına geldiğimizde başkanımız ne diyorsa onun arkasındayız dedik. Bu sözümüzü unutmayacağız ve İnhisar’ın hangi sorunu varsa çözümü noktasında terimizin son damlasına kadar çalışmaya hazırız.

İnşallah İnhisar’da TOKİ konutlarımızı yapacağız. Gelirken enerji bakanımızı aradık kendisinin selamları var. İnhisar’a gidiyoruz dedik. İnhisar ve Yenipazar’da bize ilk sorulacak şey doğalgaz olacak dedik. Dedi ki İnhisarımızın Yenipazarımızın bu ihtiyacını karşılama noktasında taşıma sistemli bir fizibilite çalışmalarını sonuçlandırmak üzere olduklarını söylediler. Kendileri Söğüt’e gelmek istiyorlar inşallah geldiğinde netlik kazanır ve müjdeli haberi verir.

Biz tutamayacağımız sözü vermeyiz, verdiğimiz sözü de yerine getirme noktasında sürekli gayret gösteririz. Gelirken yine İnhisarımızın yol meselesi var karayolları bölge müdürümüzü aradım. 2022 yatırım programına alınması için bölge müdürlüğüne bildirdiler. Bizde Ankara’da gerekli takipleri yapacağız. 2023’e kadar İnhisar’ın yol sorununu halledeceğiz inşallah.” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3377 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum