Nefes kesen turnuva sona erdi

Nefes kesen turnuva sona erdi

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından düzenlenen “Türkiye Yüzyılında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 100. Yıl Spor Oyunları” sona erdi.

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi tarafından düzenlenen “Türkiye Yüzyılında Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi 100. Yıl Spor Oyunları” sona erdi. Nefes kesen turnuvanın ödül töreni BŞEÜ Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

nefes-kesen-turnuva-sona-erdi1.png

Spor müsabakaları sonucunda dereceye giren katılımcılara ödüllerinin takdim edildiği törene, Rektör Prof. Dr. Şükrü Beydemir, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sıddıka Özkaldı Karakuş başta olmak üzere dekanlar, akademik ve idari personeller ile sporcular katıldı.

Ekim ve kasım ayları içerisinde futbol, basketbol, voleybol, satranç ve masa tenisi olmak üzere 5 farklı branşta gerçekleştirilen müsabakalar sonucunda her branşta ilk üçe girmeyi başaran sporculara ödülleri verildi.

nefes-kesen-turnuva-sona-erdi2.png

Düzenlenen turnuvalara öğrenci, akademik ve idari personel olmak üzere toplam 483 kişi katılım sağladı. Futbol turnuvasında ilk üçe girmeyi başaran takımlar; kupa ve madalyalarını Rektör Prof. Dr. Beydemir’in elinden aldı.

Rektör Beydemir, ödül töreninde yaptığı konuşmada, “Çekişmeli ve bir o kadar güzel geçen müsabakalar sonunda başarılı olan tüm personelimizi ve öğrencilermizi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.

nefes-kesen-turnuva-sona-erdi3.png

Tören, hatıra fotoğrafının çekinilmesinin ardından sona erdi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 911 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.