Nihai kararı genel merkez verecek

Nihai kararı genel merkez verecek

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyet, Bilecik Belediyesi’nde yaşanan rüşvet operasyonuna ilişkin incelemelerde bulunmak üzere Bilecik’e geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ve beraberindeki heyet, Bilecik Belediyesi’nde yaşanan rüşvet operasyonuna ilişkin incelemelerde bulunmak üzere Bilecik’e geldi.

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun başkanlığındaki heyette; Antalya Milletvekili Cavit Arı, Adana Milletvekili Burhanettin Bulut ve Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün yer aldı.

CHP heyeti, il, ilçe ve belediye meclis üyeleri ile yaptıkları toplantıların ardından il başkanlığı binasında basın açıklamasında bulundu.

chp-bilecik-il-baskanligi1.jpg

İl Başkanı Metin Yaşar, burada yaptığı konuşmada, yaşanan rüşvet olayıyla ilgili adli sürecin devam ettiğini belirterek, “Bu olayla ilgili yaptırım gücü olan iki merci var. Birisi adli makam diğeri ise genel merkezimizin kararı. Bu bağlamda genel merkezimizden genel başkan yardımcımız ve beraberindeki heyet il yönetimi, ilçe yönetimi ve belediye meclis gurubu ile konuşarak değerlendirmelerini yaptı. Burada nihai karar alınmadı, genel merkezimizde yetkili organlarla değerlendirilecektir.” dedi.

chp-bilecik-il-baskanligi2.jpg

Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ise Bilecik Belediyesi’nde yaşanan olayın üzücü olduğunu ifade ederek, “İl, ilçe yöneticilerimiz ve meclis üyelerimizle süreci konuştuk. Onların düşüncelerini aldık. Bütün bu görüşmeleri raporladık, genel merkeze bunu taşıyarak durumu değerlendireceğiz. Sonucu sizlere bildireceğiz. Yaşanan süreç üzücü bir süreç ama biz hak, hukuk ve adalet diye yola çıktık. Bu yoldan da sapmayacağız. Bu ülkede amacımız; demokrasiyi, adaleti getirmek ve kul hakkının yenmemesini sağlamak. Bu minvalde tüm çalışmalarımızı bu açıdan yürütüyoruz.

Şirket genel müdürü ile ilgili yargı süreci devam ediyor. Bizde yakından takip ediyoruz. Önümüzdeki süreçte yargı kararını verecek. Bizlerde aldığımız bu bilgileri değerlendireceğiz.” diye konuştu.

chp-bilecik-il-baskanligi3.jpg

Öte yandan, açıklamaların ardından gazetecilerden soru alınmayacağı söylenerek toplantı sonlandırıldı.   

 

 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3615 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
18 Yorum