Nihat Can aday adayı oldu

Nihat Can aday adayı oldu

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi, Ak Parti’de yarın son bulacak başvurulara bir yenisi daha eklendi.

31 Mart’ta gerçekleşecek yerel seçimler öncesi, Ak Parti’de yarın son bulacak başvurulara bir yenisi daha eklendi.

Bilecik’te önceki dönem Belediye Başkanlığı yapan ve Bilecik’te uzun yıllar siyaset yapmış olan Nihat Can, aday adaylığı müracaatını yaptı.

Ak Parti binasında gerçekleşen müracaat toplantısına Nihat Can’a başta eşi Nesrin Can olmak üzere pek çok eş ve dostu eşlik etti.

nihat-can-aday-adayi-oldu1.png

Yapılan basın açıklamasında söze İl Başkanı Serkan Yıldırım başladı.

Burada konuşan Serkan Yıldırım;

“Geçtiğimiz hafta başlayan ve yarın sona erecek olan aday adaylık başvurusu için bugün Nihat Bey de aday adayı olarak buraya geldiler. İnşallah önümüzde ki 2024 seçimlerinde adayımızı belirleyerek, yol haritamızı çizerek yola çıkacağız. Nihat Bey ile uzun yıllar çalışma fırsatımız oldu, gerçekten belediyecilikte tecrübeli bir arkadaşımız. Yolu açık olsun diyorum. Burada bu görev bir arkadaşımıza nasip olacak, geçtiğimiz dönem seçimi kaybettik ama bu dönem çok iddialıyız ve inşallah alacağız. Geçtiğimiz beş yıl içinde de tüm arkadaşlarımız ve halkımız şahittir, yapılan tek bir hizmet dahi yok. Tekrar görevi alarak, Cumhurbaşkanımızdan yetkiyi alarak ve seçimde kazanarak Bilecik’i tekrar eski günlerine kavuşturacağız.” İfadelerini kullandı.

İl başkanının ardından sözlerine başlayan Belediye Başkan Aday Adayı Nihat Can, “Otobüsle giderken bir mola verdik, mola süresi bitti” dedi.

nihat-can-aday-adayi-oldu2.png

Nihat Can sözlerine şu şekilde devam etti;

“Otobüsle giderken bir mola verdik, bu mola süresi bitti”

“Başkanımızın dediği gibi on dört yıllık bir Belediyecilik neticesinde bir yıllık da başkanlık tecrübesiyle on beş yıllık bir tecrübemiz oldu. İnşallah tekrardan Bilecik’e hizmet edebilmek için ki sorumluluğumuzu biliyoruz. Ben şöyle tarif ediyorum, otobüsle giderken bir mola verdik, bu mola süresi bitti. Tekrardan Bilecik için, gecemizi gündüzümüze katarak benim zaten bir sloganım vardı, ‘Canla başla, ilk günkü heyecanla’ ve aynı heyecanı taşıyorum. Sayın başkanımızın da dediği gibi birlikteyiz.

“Ne olursak olalım, birlik ve beraberlik içerisinde olalım”

Hep birlikte ben buradan şu mesajı vermek istiyorum. Ne olursak olalım, Birlik ve beraberlik içerisinde olalım. Bu bana nasip olur, olmayabilir. Hangi arkadaşımız aday olursa da onun yanında kopmadan, Ak Partiyi, Ak Belediyeciliği tekrardan Bilecik’e kazandırmak için, elimizden gelen gayreti ben hepimiz adına da göstermek istiyorum. İnşallah süreç içerisinde eğer tarafıma görev verilirse elimden gelen tüm gayreti göstereceğime buradan da söz verebilirim. Tabii ki arkadaşlarımız adına da aynı şekilde. Sayın başkanımızın zaten toplantılarımızda söylediği bir söz olur; “Arkadaşlar birlik beraberlik olursa bizim alamayacağımız seçim diye bir şey yok.” Diyor.

nihat-can-aday-adayi-oldu3.png

Ben bu toplantıya katıldığınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. İnşallah bu bir fragman, film ileride diyelim, ben şimdi kısa geçiyorum.

Her zaman Tayyip Bey’in dediği gibi, ‘Hepimiz bir olalım’ kelimesi çok önemli. Birlik ve beraberlik mesajı vermek istiyorum buradan, hepinize saygılar sunuyorum”

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 1678 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.