NİHAT CAN DURMAK BİLMİYOR

NİHAT CAN DURMAK BİLMİYOR

Bilecik Belediye Başkanı ve AK Parti Bilecik Belediye Başkan Adayı Nihat Can, 31 Mart yerel seçimlerine geri sayım devam ederken çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Nihat Can, gece gündüz demeden kentin her noktasında vatandaşlarla bir araya geliyor. 

Çalışmaları kapsamında Bahçelievler Mahallesindeki kadınlarla bir araya gelen Başkan Can; ‘’Şehrimizin her noktasındaki insanımızın gönlüne dokunuyoruz’’ dedi.

nihat-can-durmak-bilmiyor2.jpg

Gönül Belediyeciliği felsefesiyle çalışmalarına ve ziyaretlerine durmadan devam ettiklerini kaydeden Belediye Başkanı Nihat Can, eşi Nesrin Can ile birlikte Bahçelievler Mahallesi kadın sakinleri ile bir araya geldi.

Bahçelievler Mahalle Konağında gerçekleştirilen buluşmada Belediye Başkanı Nihat Can, kadın mahalle sakinlerinin istek ve görüşlerini dinledi.

Kadınların sosyal yaşamdaki yerine değinen Belediye Başkanı Nihat Can; ‘’ Bahçelievler Mahallemizin değerli kadın sakinleri ile bir araya geldik. Hanım kardeşlerimizin istek ve taleplerini aldık. Mahallelerimizi daha yaşanabilir kılmak için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz.’’ İfadelerini kullandı.

nihat-can-durmak-bilmiyor3.jpg

Buluşmada çocuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Nihat Can mahalle sakinleri ile çay içti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Mahalle sakinleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve eşi Nesrin Can’a teşekkür etti.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 4258 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum