Nurkan Kahraman’ı aday gösterdiler

Nurkan Kahraman’ı aday gösterdiler

Bilecik Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi, 12 Ocak’ta gerçekleştirilecek Madeni İşler Odası Başkanlığı seçimi öncesi sanayi esnaflarından Nurkan Kahraman’ı aday gösterdiklerini duyurdu.

Bilecik Küçük Sanayi Sitesi Yönetimi, 12 Ocak’ta gerçekleştirilecek Madeni İşler Odası Başkanlığı seçimi öncesi sanayi esnaflarından Nurkan Kahraman’ı aday gösterdiklerini duyurdu.

Küçük Sanayi Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Özdemir, yönetim kurulu üyeleri ve aday Nurkan Kahraman ile birlikte basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Ali Özdemir, burada yaptığı açıklamada, madeni işler odası başkanlığı seçimine tek aday gitmek istediklerini ancak mevcut başkan Mehmet Baş’ın kendileri ile görüşmek istememesi üzerine Nurkan Kahraman’ı destekleme kararı aldıklarını bildirdi.

nurkan-kahraman3.jpg

Ali Özdemir, göreve geldikleri Haziran ayından beri birlik ve beraberlik içerisinde birçok çalışma gerçekleştirdiklerini anlattı. Yapılan çalışmaların ve alınan kararların hep oybirliği ile gerçekleştiğini dile getiren Ali Özdemir, şöyle devam etti:

“Bu birlik ve beraberliği bozmadan daha iyi çalışmalara imza atmak adına; ilgili makamlarda elimizin güçlenmesi için 180 üyesi küçük sanayi sitesi esnafımızdan oluşan Madeni işler odası seçimlerini tek adayla götürmek istedik. Bu konuda iki dönemdir başkan olan sanayi esnafımız Mehmet Baş kardeşimizi sanayi yönetim binamıza davet ettik sıkıntılarımızı, sorunlarımızı kendisine naklettik.            

“KÜÇÜK SANAYİ ESNAFIMIZI YOK SAYDI”

Arkadaşımız bizi bu konuda ciddiye almadı; bizleri yok sayarak küçük sanayi esnafından ziyade orta ölçekli sanayi oluşturmak için bir takım çalışmalar gerçekleştireceğini beyan etti. Bu çalışmaları yaparken küçük sanayi esnafımızı yok saydı bu sebeple ikinci bir aday çıkarmak zorunda kaldık. Nurkan Kahraman kardeşimizi deklare etmeden evvel tekrar kendisi ile görüşmek istedik davetimize icabet etmediği gibi görüşmeyi ret etti.

nurkan-kahraman1.jpg

“NURKAN KAHRAMAN’I DESTEKLEME KARARI ALDIK”

Bizlerde buna istinaden ekonomisi küçük olabilir ama yüreği büyük esnaf arkadaşlarımızın haklarını korumak onlara daha iyi fiziki şartlarda hizmet edebilmek için Nurkan Kahraman arkadaşımızı, madeni işler odasına kayıtlı tüm esnaf arkadaşlarını kucaklayan yönetim ekibini destekleme kararı aldık.” ifadelerini kullandı.

“BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ”

Ali Özdemir’in konuşmasının ardından söz alan Nurkan Kahraman ise esnafın sorunlarını çözmek için yola çıktığını belirterek, “Ayrışmadan çoğalacağız, ben değil biz olacağız.” dedi. Küçük sanayi esnafının sesi olacaklarını kaydeden Kahraman, şöyle konuştu:

“Esnaf arkadaşlarımız arasında birlik beraberliği sağlamak esnaf arkadaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak adına Madeni işler odası başkanlığına aday oldum. Amacım esnafımızın sesi olmak istiyorum. Örneğin esnaflarımızın yaşadığı çantacı sorununu çözmek istiyorum.

nurkan-kahraman2.jpg

İlgili resmi kurumlarda elektrikçi esnaflarımızdan istenilen mesleki yeterlilik belgesini sıhhi tesisatçılardan da istenmesini sağlamaya çalışacağım. Yeterlilik belgesi olmadan çalışan tesisatçıların kamu malına zarar verdikleri ortadadır. Esnaf arkadaşlarımızın Esnaf kefalet birliğinden daha fazla faydalanması için birlikle koordineli çalışacağım. Ben değil biz olacağız. Ayrışmadan çoğalacağız.

Esnafımızın tarafıma tebliğ edeceği görevin sorumluğunu biliyorum. Bu sorumlulukla hareket edeceğime söz veriyorum.” diye konuştu.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 1523 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.