OEDAŞ çalışanları kan bağışında bulundu

OEDAŞ çalışanları kan bağışında bulundu

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ’ın Bilecik İl Müdürlüğü çalışanları Kızılay’a kan bağışında bulundu.

Elektrik dağıtım şirketi OEDAŞ’ın Bilecik İl Müdürlüğü çalışanları Kızılay’a kan bağışında bulundu. OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut, “Kan bağışı sürekli bir ihtiyaç, dolayısıyla sağlığımız el verdiği sürece düzenli olarak kan bağışında bulunmak büyük önem taşıyor. Biz de çalışanlarımızın tamamen gönüllü katılımıyla kan ihtiyacının karşılanmasına destek olurken aynı zamanda bölgemizde farkındalık yaratmayı da hedefledik.” dedi.

oedas-calisanlari-kan-bagisinda-bulundu.jpg

Elektrik dağıtım şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) Bilecik İl Müdürlüğü çalışanları Kızılay’a kan bağışında bulundu. Valilik önündeki alanda konumlanan mobil kan bağışı aracında gerekli kontrolleri yapıldıktan sonra kan veren çalışanlar, herkesi kan bağışında bulunmaya davet etti.

Hacı Kadir Aykut: “Kan ihtiyacını karşılarken farkındalık yaratmayı da hedefledik”

OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut kan bağışı hakkında, “Bizim veya yakınlarımızın acil bir durum nedeniyle kan ihtiyacı olduğunda, kan bağışlamanın ne kadar önemli olduğunu çok daha iyi anlıyoruz. Halbuki bugün bizim, yarın hiç tanımadığımız bir kişinin mutlaka kana ihtiyacı olabiliyor yani kan bağışı sürekli bir ihtiyaç. Dolayısıyla sağlığımız el verdiği sürece düzenli olarak kan bağışında bulunmak büyük önem taşıyor. Üstelik bir ünite kan bağışı ile üç farklı ihtiyaç sahibinin tedavisine katkıda bulunmak mümkün. Biz de çalışanlarımızın tamamen gönüllü katılımıyla kan ihtiyacının karşılanmasına destek olurken aynı zamanda bölgemizde farkındalık yaratmayı da hedefledik.” dedi.

oedas-calisanlari-kan-bagisinda-bulundu1.jpg

oedas-calisanlari-kan-bagisinda-bulundu2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 14 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.