OEDAŞ - Sevgi Evleri futbol maçını dostluk kazandı

OEDAŞ - Sevgi Evleri futbol maçını dostluk kazandı

OEDAŞ Bilecik İl Müdürlüğü, kamuoyunda ‘Sevgi Evleri’ olarak da bilinen ‘Çocuk Evleri’nde yaşayan gençlerden kurulu Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü Erkek Futbol Takımı ile maç yaptı.

OEDAŞ Bilecik İl Müdürlüğü, kamuoyunda ‘Sevgi Evleri’ olarak da bilinen ‘Çocuk Evleri’nde yaşayan gençlerden kurulu Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü Erkek Futbol Takımı ile maç yaptı. Bol gollü geçen halı saha maçını Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü Erkek Futbol Takımı kazanırken OEDAŞ çalışanları ile gençler hep birlikte keyifli anlar yaşadı. Maçı izleyenler arasında yer alan OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut, “Geçtiğimiz aylarda Bilecik Çocuk Evleri Sitesine yaptığımız ziyarette bu maç için sözleşmiştik. Maçta birbirinden güzel goller izledik. Gençlerin galibiyetini hep birlikte kutladık. Asıl kazanan ise dostluk oldu.” dedi.

oedas-sevgi-evleri-futbol-macini-dostluk-kazandi.jpg

Elektrik dağıtım hizmeti şirketi Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ (OEDAŞ) Bilecik İl Müdürlüğü çalışanları ile kamuoyunda ‘Sevgi Evleri’ olarak da bilinen ‘Çocuk Evleri’nde yaşayan gençlerden kurulu Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü Erkek Futbol Takımı halı saha maçında bir araya geldi. İlk dakikasından itibaren heyecan içinde geçen maçın galibi Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler Spor Kulübü Futbol Takımı oldu.

oedas-sevgi-evleri-futbol-macini-dostluk-kazandi1.jpg

Hacı Kadir Aykut: “Sahadakiler ayrı, izleyenler ayrı keyif aldı”

OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Hacı Kadir Aykut, keyifli maçı Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu ve OEDAŞ çalışanları ile birlikte izledi. Organizasyon hakkında bilgi veren Aykut, “Geçtiğimiz yıl Ekim ayında Bilecik Çocuk Evleri Sitesini ziyaret ederek, çocuklara ve gençlere sektörümüz hakkında bilgi vermiş, her birlikte hayallerini konuşmuştuk. O ziyarette futbol topu hediye ederken maç yapmak için de sözleşmiştik. Bugün de o söz üzerine sahadaydık. Hepimiz için çok özel bir buluşma oldu. Sahadakiler ayrı, izleyenler ayrı keyif aldı. Birbirinden güzel goller izledik. Gençlerin galibiyetini hep birlikte kutladık. Asıl kazanan ise hiç şüphesiz dostluk oldu. Bu anlamlı buluşma için Bilecik Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne, birbirinden yetenekli gençlerimize ve farklı birimlerimizden bir araya gelerek sahaya çıkan çalışanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Maç sonu keyifli sohbetlere sahne olurken gençlere günün anısı olarak birer termos kupa hediye edildi.

oedas-sevgi-evleri-futbol-macini-dostluk-kazandi2.jpg

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 39 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.