OEDAŞ’tan gazetemize ziyaret

OEDAŞ’tan gazetemize ziyaret

OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Kadir Aykut önderliğindei Kurumsal İletişim Yöneticisi Esat İnay ve Kurumsal İletişim Yardımcı Uzmanı Şeyma Balkar’dan oluşan heyet gazetemizi ziyaret etti.

OEDAŞ Bilecik İl Müdürü Kadir Aykut önderliğindei Kurumsal İletişim Yöneticisi Esat İnay ve Kurumsal İletişim Yardımcı Uzmanı Şeyma Balkar’dan oluşan heyet gazetemizi ziyaret etti. OEDAŞ heyeti, gazetemiz sahibi Mücahid Erdal ve Yazı İşleri Müdürümüz Ahmet Meşe ile bir süre görüşerek fikir alışverişinde bulundu.

İl Müdürü Kadir Aykut, bu yıl Bilecik'e toplamda 256 milyon TL’lik yatırım gerçekleştireceklerini anımsatarak Hürriyet Mahallesi’ndeki elektrik hatlarının yer altına alınacağını belirtti. Bileciklilere güvenli ve sürdürülebilir bir elektrik arzı sağlamak adına çalışmaların hızla devam ettiğini anlatan İl Müdürü Aykut, planlanan yatırımların tamamlanması ile enerji arzı performansında ciddi bir artış kaydedileceğini bildirdi.   

Aykut ayrıca 7 gün 24 saat hizmet veren ‘ALO 186 OEDAŞ Çözüm Merkezi, ‘OEDAŞ 186’ mobil uygulaması, tüketici hizmet merkezleri, internet sitesi ve e-posta aracılığıyla tüm vatandaşların kendileriyle iletişime geçebileceğini dile getirdi.

Gazetemiz Sahibi Mücahid Erdal ise ziyaretlerinden ötürü Müdür Aykut ve beraberindekilere teşekkür ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi.

oedastan-gazetemize-ziyaret1.jpg

Kaynak:Aslı KARA

Bu haber toplam 1295 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum