Okul saatleri içinde dans dersi yapılmasına tepki!

Okul saatleri içinde dans dersi yapılmasına tepki!

Bilecik Merkez’de bulunan bir ilkokulda ders saatleri içerisinde öğrencilere ücretli olarak dans derslerinin verilmesi velilerin tepkisine neden oldu.

Bilecik Merkez’de bulunan bir ilkokulda ders saatleri içerisinde öğrencilere ücretli olarak dans derslerinin verilmesi velilerin tepkisine neden oldu. Tepkili veliler konuyla ilgili olarak okul idaresine ve Milli Eğitim Müdürlüğüne itirazda bulunduklarını ancak herhangi bir netice alamadıklarını belirttiler. Veliler, bu ve benzeri etkinlik veya aktivitelerin ders saatleri dışında öğrencileri ayrıştırmayacak şekilde yapılması gerektiğini kaydettiler.

Okulun normal ders saatleri içerisinde dans dersinin yapılmasının doğru olmadığını ve bu derse katılmak istemeyen öğrencilerin mağdur edildiğini anlatan tepkili veliler, “Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda ders saatleri içinde ücretli eğitim verilmek istenmesi biz velileri mağdur etmektedir. Almak istemeyen öğrencilerin ayrıştırıldığı ve haksızlığa uğradığı tespit edilmiştir. Velileri rencide edecek şekilde gruplarda paylaşılarak ücret ödenmesi istenmektedir. Bu durumun tespitini yapılması ve gerekli önlemlerin alınmasını, okullardaki yasal olmayan ücretlerin toplanmasına mani olunması konusunda gereğini yapılmasını istiyoruz.” dediler.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3623 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum