OKUYUCU MEKTUBU

OKUYUCU MEKTUBU

OKUYUCU MEKTUBU

Merhaba Sakarya gazetesi okurları;

Gün geçmiyorki bir vatandaş dolandırılmasın..

Günde 2 veya 3 defa telefonumuz çalıyor ve arayan numara ya 0850 ile başlıyor ya da 212 ve 216 gibi bazende diğer illere bağlı numaralar defalarca aranıp rahatsız ediliyorsunuz. Engellense bile farklı bir numaradan aranıyorsunuz telefonu açtığınız gibi hemen bant kaydı internet taahhüt sürenizin sonuna geldiniz bu zaatlara vatandaşın numaralarını kim veriyor ya da vatandaşı rahatsız etme cürretini kimden alıyor?

Bundan yıllar önce böyle benzer bir numaradan oğlumun telefonuna icra mesajları geliyordu, defalarca arayıp söyledim ya da kendileri aradığında uyardım, böyle bir şahsı tanımıyor diye ama ısrar ettiler davacı olacağımı söyleyince istediğin yere şikayet edebilirsiniz dediler ve bende tuttum savcılığın yolunu şikayetçi oldum. Telefondaki delilleri gösterdim ve 15 gün sonra mahkeme kağıdı geldi.

Böyle bir adres ve böyle bir numara bulunamadığından kovuşturmaya yer yoktur diye bir cevap geldi.

Peki böyle rahatsız edilmeler üst düzey bir bürokrat veya milletvekili yada bakanın telefonuna gelse ne kadar zamanda bulunur? Artık bu saçmalıklar kim dur diyecek?

Kısa süre önce babamın telefonunu arayarak polis olarak tanıtan şahısları jandarmaya bildirdim ama ondan da pek umut yok. Cep numaralarını Afgan veya Suriyeliler üzerine alıp o hatları kullanıyorlarmış bu da bir duyum sadece ama eğer gerçekten böyle bir durum varsa neden önüne geçilmiyor veya geçilemiyor?

Dolandırılmamak dileğiyle Allah'a emanet olun inşaallah.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 338 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum